2777
2789
عنوان

شما جای من باشین میرین خونشون؟؟

105 بازدید | 10 پست

مادربزرگ شوهرم اومده خونه پدرشوهرم دیروز من خواستم امروز همه رو دعوت کنم ناهار گفتن نه فردا ما غذا درست میکنیم گفتم اوکی پس فردا همه خونه ما دعوتیم گفتن باشه حالا امروز صبح دوسه بار خواهرشوهرمو دیدم اصلا تعارف نکرد که شمام بیاین پایین برا ناهار اس داده بود که ناهار بیاین پایین منم گفتم مرسی مزاحم نمیشیم دیگه جوابمو نداده منم الان غذا گذاشتم بالا برا خودمون به نظرتون ظهر گفت بیاین چرا نیومدن برم؟؟اونا پایینن ما بالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب جواب اس منو چرا نداد شاید فقط خواسته یه تعارف بکنه

نمیدونم والا شما شخصیتشو بهتر میشناسی ولی بهت اس داده دعوت کرده دیگه تعارف نداشته ! 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

اس داده بعد خودت گفتی نه مزاحم نمیشیم،اگر تو یک خونه هستین روابطتون نزدیکه دیگه چرا تعارف الکی؟ خب میگفتی باشه ممنون میایم حتما باید دو نفر زنگ بزنن خواهش کنن تا تشریف فرما بشین؟

منم همسایه ام . توی حالتای این مدلی گاهی به همسرم میگن من اصلا خبردار هم نمیشم اون به من مبگه مثلا گفتن فردا بیاید پایین . با چیزی که تعریف کردی باهات حس صمیمیت دارن . فکر کردن خودت میدونی  و میای وقتی بهت گفتن فردا ناهار با ما 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اس داده بعد خودت گفتی نه مزاحم نمیشیم،اگر تو یک خونه هستین روابطتون نزدیکه دیگه چرا تعارف الکی؟ خب م ...

اخه مدلش اینطوریه اصلا و اصلا خوشش از مهمون نمیاد کسی میاد همش غر میزنه خوب میتونست همدیگه  ر سه بار دیدیم 

اخه مدلش اینطوریه اصلا و اصلا خوشش از مهمون نمیاد کسی میاد همش غر میزنه خوب میتونست همدیگه  ر س ...

با اینکه از مهمون خوشش نمیاد یه بفرما زده همینم خوبه نباید رد میکردی گلم دیگه اخلاق خواهرشوهر میشناسی توقعت و پایین بیار،الان اونم پیش خودش میگه ببین بهش گفتم بیا گفت نمیام مزاحم نمیشم نخواست بیاد پیش ما به مادربزرگ احترام نذاشت...