2777
2789
عنوان

پاسخ به سوالات کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2393 بازدید | 150 پست
مرسی❤ خیلی از این بابت ترس داشتم درس میخونم ولی حس میکنم کافی نیست امروز دیگه تفکرم رفته بود سمت ای ...

شب بعد از اتمام درستون نیم ساعت ورزش و سپس دوش بگیرید

اورثینک رو از خودت دور کن و سعی کن سرحال باسی

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱
شب بعد از اتمام درستون نیم ساعت ورزش و سپس دوش بگیرید اورثینک رو از خودت دور کن و سعی کن سرحال باسی

چشم گلم ممنونم😘

مشکلی نیست بهتون درخواست بدم و اگه یه روز یه سوال یا اشکالی تو دروس داشتم ازتون بپرسم؟

در زندگی بخشش مهم ترین چیزه وگرنه هیچ آدمی کامل نیست و بدونید زندگی هیچکس گل و بلبل نیست همه بدبختی‌های خودشونو دارن ولی آدم باید یه جاهایی کوتاه بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم گلم ممنونم😘 مشکلی نیست بهتون درخواست بدم و اگه یه روز یه سوال یا اشکالی تو دروس داشتم ازتون بپ ...

نع عزیزم مشکلی نیست

نع عزیزم مشکلی نیست

مرسی ایشالا بتونم بهت جبران کنم

در زندگی بخشش مهم ترین چیزه وگرنه هیچ آدمی کامل نیست و بدونید زندگی هیچکس گل و بلبل نیست همه بدبختی‌های خودشونو دارن ولی آدم باید یه جاهایی کوتاه بیاد 
گلم با وجود افسردگی و قرص اعصاب میشه بازم درس خوند ؟

عزیزم متاسفانع من خودم یکی از عزیزانم رو از دست دادم و از لحاظ روحی اوک نبودم به دلایل دیگه اما دارو وقتی حالم بد میشد خیلی کم مصرف میکردم

و پیشنهادم اینه در کنار درس روزی یک ربع قران بخون من خودم مذهبی نیستم صبح ها قبل شروع درس یک بار سوره یاسین رو میخوندم و واقعا بهم ارامش میداد

عزیزم روزی ک داری برای بار اول میخونی مطلبو ده تست در اون تایم کافیع روز های بعد نود درصد زمانتو تست ...

مرسی بعد شما از روی خود کتاب درسی میخوندی زیست رو؟ اخه من این هفته قراره یه فصل بخونم از شنبه تا چهار شنبه تموم کنم روزی 3 ساعت من نمیتونم کلشو یه روز بخونم که بقیه مرور و تست باشه هر دفعه چند صفحه درسنامه و یکم تست میرسم فقط برا همبن تعداد تستم کمه چجوری بهتره که بخونم؟ممنونم انقد خوب جواب میدی💕

دکتر میشه بگین چطور روزی 12ساعت بخونم ؟ساعت مطالعه ام رو 5ساعت گیره !چه مارک قهوه بخورم که فول کافیی ...

من کافیین مصرف نمیکردم و همچنین قهوه

سعی کنید تایم های پرتیتونو کاهش بدید که نتیجش افزایش تایم مطالعه و تمرکزه

مرسی بعد شما از روی خود کتاب درسی میخوندی زیست رو؟ اخه من این هفته قراره یه فصل بخونم از شنبه تا چها ...

ببین گلم کتاب رو در حدی بخون که بهش مسلط باشی ن حفظ

پاراگراف پاراگراف بخون و بعد از خوندن هر صفحه یکبار کل صفحع رو چشمی مرور کن 

قرار نیست بعد خوندن کتاب صدباشی تو در حد چهل بلد باش متنو و نکات کلیدی رو توی تست کشف کن ک باعث اشتیاق تو تست میشه

روی متن زیاد فوکوس نکن بیستر تست رو بررسی کن اگه زیاد رو متن باشی وسواس میگیری و برای هر صفحه نیم ساعت تایمت میره درحالی که برای هر صفحه پنج مین یا ده مین بیشتر نزار

بعد تسلط به تست وقتی متن کتابو میخونی میبینی پیش پا افتادسو برای هر صفحه کمتر از یک دقیقه از زمانت میره و کل فصل رو بعد از تسلط تو ده مین یا یه ربع چشمی مرور میکنی

به شکل ها توجه زیاد کن

مرسی بعد شما از روی خود کتاب درسی میخوندی زیست رو؟ اخه من این هفته قراره یه فصل بخونم از شنبه تا چها ...

من هیچ درسنامه ایی برای زیست نداشتم جز کتاب

و نکاتی که از بررسی تست ها یادداشت میکردم در دفتر مخصوص نکات کلیدی

من هیچ درسنامه ایی برای زیست نداشتم جز کتاب و نکاتی که از بررسی تست ها یادداشت میکردم در دفتر مخصوص ...

بوده موقع هایی که اصلا حوصله درس نداشته باشین؟ من الان اونجوریم چند ساعته نشستم پای کتابه اما نمیتونم بخونم چیکار کنم

بوده موقع هایی که اصلا حوصله درس نداشته باشین؟ من الان اونجوریم چند ساعته نشستم پای کتابه اما نمیتون ...

اره عزیزم زیاد پیش اومده

یه اهنگ انگیزشی پلی کن یه کم ورزش کن بعد دوش بگیر یه کم فکر کن به رویاهات

به ابنکه اگه تو نرسی ادمای دیگه ایی قراره بهشون برسن 

و تو مجبور میشی یک عمر معمولی زندگی کنی