2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

138 بازدید | 18 پست

سلام دوستان ماه گذشته 20 ام پریود شدم من سیکل های 28 روزه منظم دارم ماه گذشته که میشد روز 25 سیکلم پریود شدم این ماه هنوز نشدم بخوام طبق سیکل 28 روزه حساب کنم 34 روزه پریود نشدم و 6 روزه عقب افتاده. چن تا بی بی چک زدم منفی بودن چیکار کنم الان؟؟؟؟

باردارم بنظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوک سینه حساس شده ترشحات شفاف زیادی دارم جوری که میگم پریود شدم ولی نشدم

یکم دیگه صبر کن اگه تا ده روز پریود نشدی برو بتا بده

نتیجش معلوم میشه

بیبی چک خطا داره بعضی وقتا

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
یکم دیگه صبر کن اگه تا ده روز پریود نشدی برو بتا بده نتیجش معلوم میشه بیبی چک خطا داره بعضی وقتا

امیدوارم اینجوری باشه😔 خوشحال بودم پریود نشدم گفتم باردارم ولی وقتی بی بی چک منفی میشه دنیا خراب میشه سرم😭😭 الان اگه باردارم نباشم باید بیفتم دنبال اینکه چرا پریود نشدم😔😔😔😔

امیدوارم اینجوری باشه😔 خوشحال بودم پریود نشدم گفتم باردارم ولی وقتی بی بی چک منفی میشه دنیا خراب می ...

انشالله که هستی عزیزم

اگر نبودی حتما یه دکتر زنان مجرب برو بهت دارو میده ماه بعد باردار میشی

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
انشالله که هستی عزیزم اگر نبودی حتما یه دکتر زنان مجرب برو بهت دارو میده ماه بعد باردار میشی

چند ماه تحت نظر دکتر بودم بهم لتروزول و آمپول داد فولی های خوبی ام داشتم و نشد سر وقت پریود شدم

الان دو ماه نرفتم پیشش ماه پیش باز پریود شدم سه روز زودتر این ماه یک هفته ست نشدم بی بی چک منفی🥺

علائم نداری؟درد زیر شکم،دردسینه،حساسیت نوک سینه،تکرر ادرار؟

من فقط نوک سینه هام درد میکنه دوفاستون خوردم امروز پنجمین روزه که تا حالا پری نشدم و۱۳روز که آمپول ازاد سازی هم زدم احتمال داره باردار باشم؟؟؟

خدایاشکرت
چند ماه تحت نظر دکتر بودم بهم لتروزول و آمپول داد فولی های خوبی ام داشتم و نشد سر وقت پریود شدم الا ...

امیدت به خدا باشه خواهر منم مثل توام هی از این دکتر به اون دکتر 😢

خدایاشکرت