2777
2789
بعصی وقت ها میگم کاش یه شهر بسازن فقط بگن زن ها میتونن اونجا زندگی کنن، تا هر زنی دوست داشت راحت فرا ...

منم پشتوانه ندارم وگرنه یک لحظه تحمل نمیکردم،دیشب تا دم ترمینال رفتم ولی دیدم کجا برم با کدوم پول،برگشتم خونه بعد میگفت چیشد تو مال رفتن نیستی

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوبی ؟حالت بهترشد؟

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

بعصی وقت ها میگم کاش یه شهر بسازن فقط بگن زن ها میتونن اونجا زندگی کنن، تا هر زنی دوست داشت راحت فرا ...

چنین جایی وجود داره 

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
سلام عزیزم حالت خوبه دیروز تاپیکت خوندم تو فکرت بودم چی شد باشوهرت مشکلت حل شد یا رفتی خونه بابات

سلام گلی.

اره حل شد خانوادم اومدن گفتن یه فرصت دیگه به زندگیم بدم.با شوهرم خوب شدم ولی دخترش حتی بهش نگاهم نمیکنم ارامش اومده تو کالبدم از وقتی ک تصمیم گرفتم بیخیال این بچه باشم.از استرس این چن روز دوباره پریود شدم تموم تنم سیاه و درد دارم.۲ روز بود پریودم تموم شده بود

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

😔

عزیزم چرا ناراحتی ناامید نباش تلاش کن زندگیت بسازی مگه ادم چند بار زندگی میکنه اگه شوهرتو دوست داری پس چشمت به بدیهای دخترش ببند فکر کن یه مهمون خونت برای زندگیت بجنگ تو حالا جونی حتما میتونی رگ خواب شوهرت بدست بیار سعی کن که کنارش باشی نه روبروش امیدوارم که خدا بهت قدرت ساخت زندگیت بده آمین