2777
2789

گوشم خیلی درد میکنه تیر میکشه چرک کرده کیپ شده نمیتونم خوب بشنوم ،چه دارویی بخورم ،لطفا هر تجربه ای دارین بگین دریغ نکنین

Don't half ass it💯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم گوش از مواردیه که خیلی مهمه عضو حساسیه کلا. حتما امروز هر طور شده برو متخصص گوش و حلق و بینی. خودش میدونه دردت چیه کمکت میکنه. ببین نخوای بری خدایی نکرده نمیخوام بترسونمت اما ممکنه حتی پرده گوشت پاره بشه. با این علامت دردی که گفتی. کیپ هم که شده شاید چرک جمع شده پشت پرده گوشت یه وقت پاره نکنه پرده شو.
ممکنه شستشو بخواد ممکنه سرما خوردی یا گوشت سرما خورده توی این هوای سرد. به هر حال این کار پزشکه فقط

شب خوابیدنی نصف قاشق غذاخوری رو با یک حبه قندبکوبیدمخلوط کنید خمیر درست کنید ,خمیره شل نباشه ,به خمیر حالت بدید که وارد گوشتون بشه,بعد که وارد گوشتون کردید روش چسب بزید بیرون نریزه,یا با یه چیزی ببندید که به موهاتون نچسبه,تا صبح عفونت گوشتون رو بیرون میاره

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

ربطشو نمیدونم اما شنیدم سیرگرم کنی بزاری تو گوش دردشو کاهش میده ولی دکتر برو

انجام میدم ،نه این گوش درد برای من تازگی نداره از بچگی عفونت میکرد یه بار سه ماه یه گوشم نمیشنید ،دکتر اون موقع گفت عفونت شدیده

Don't half ass it💯