اثمری مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 339 عنوان بیاید بگید فردا چ درسیو امتحان دارید با هم غصه بخوریم😂 198 بازدید | 29 پست دانشجوها بگن چ درسیو امتحان دارن من مسفردا ی درس مسخره به اسم دانش خانواده جمعیت امتحان دارم 1402/10/23 | 04:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 11172 دینی 🥲💔امروز امتحان دارم مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
selin_khanoom عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 6747 کاش امتحان ریاضی داشتم دلم برا مسائل ریاضی تنگ شده بعضی وقتا خودم میشینم مثلثات حل میکنم عشق میکنمااا
اثمری مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 339 دینی 🥲💔امروز امتحان دارم عزیزم دینی راحته بخون نمره خوب میگیری
اثمری مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 339 کاش امتحان ریاضی داشتم دلم برا مسائل ریاضی تنگ شده بعضی وقتا خودم میشینم مثلثات حل میکنم عشق ... ای جانم 😂
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 11172 عزیزم دینی راحته بخون نمره خوب میگیری 🥲آخرین امتحانمه ازش متنفرم هنوز وقت هست 😂💔 مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
خانم_خانماا عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 14 عزیزم دینی راحته بخون نمره خوب میگیری فداتشم دىنى دوازدهم از خود پیغمبرم امتحان بگیرن میوفته🤣
اثمری مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 339 🥲آخرین امتحانمه ازش متنفرم هنوز وقت هست 😂💔 یادش بخیر پارسال منم اینموقع ها دینی میخوندم الان دانشحو شدم تازه قدر مدرسرو فهمیدم قدرشو بدون مدرسه بهترینه
اثمری مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 339 فداتشم دىنى دوازدهم از خود پیغمبرم امتحان بگیرن میوفته🤣 اخ اخ میدونم دینی دوازدهم ب شدت حجینه مخصوصا درسای آخر
خانم_خانماا عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 14 اخ اخ میدونم دینی دوازدهم ب شدت حجینه مخصوصا درسای آخر 😔😂