2777
2789
عنوان

کمک🙏 پسرم از دیروز تب داره🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف بزن ولی نصفشو

شیاف داری اگه داری تا بزاری به قول دوستمون نصفشو اوکی میشه

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

تب ویروسی تا سه روز جا داره اگه طولانیتر شد ببر دکتر .انشالله زود خوب میشه.با استا کنترلش کن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
الهی  بمیرم، بچه مریض میشه اعصابم بهم می ریزه.  شیاف استامینوفن بزار براش، خوب نشد حتمااا ...

شیاف ندارم.تبش یه درجه بالاعه.شربتشو دادم انشالله ک بیاد پایین.

بش اب زیاد میدم.الانم میرم تب سیب میگیرم براش

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

پسرم ۸سالشه، سه شب تب و لرز داشت، دوبار بردم و سرم زدن 

الان دماغش گرفته یجوری خرو پف می‌کنه نمیتونم بخوابم، 

ببین برا تب فقط پروفن بده

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
عزیزم بروفن بگیر هر ۴ ساعت یه باز استامینوفن یه بار بروفن به شدت تبش رو میاره پایین عالیه 

بروفن منم یادم باشه 

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
شربت ایبوبروفن بده هر شش ساعت دو و نیم سی سی تو این مواقع بهتر از استامینوفن تب رو کنترل میکنه و در ...

ممنون از نظرت عزیزم❤️

بعضی تب ها هم منشأ ویروسی دارن.بچه فقط تب داره بدون هیچ علامت دیگه ای.تب ممکنه تا 39.5 یا 40 درجه هم بالا بره.برای این جور تب ها هم دارو لازم نیست بدی.فقط کنترل تب که بالا نره و بچه تشنج نکنه

سیب ام به شدت میاره پایین اگه داری ابشو بده اگه نمیخوره خود سیب و بده دستش بالاخره بازی بازی میخوره 

الهی  بمیرم، بچه مریض میشه اعصابم بهم می ریزه.  شیاف استامینوفن بزار براش، خوب نشد حتمااا ...

من خودم انقد استرس میگیرم ک نگم. یک ماهش بود بستری شد ده روز.هر بار ک میبردنش انژوکتشو عوض کنن قلبم تیر میکشید.بعد یکسال هنوزم گاهی قلبم تیر میکشه. یادگاریش موند برام🥺