2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به هزینت داره غیرانتفاعی از آزادبیشتره

نسبت به ازاد یه قده تقریبا

نسبت به پیام نور بیشتره 

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه

مونده رشتت چی باشه .

همه ی درس ها کلاسش حضوری نیست . 

و حضوری هم درس میدن و هم رفع اشکال . مثل بقیه دانشگاه ها .

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 

کلاسهاش مثل دانشگاههای دیگه هست فقط تعداد جلساتش نصف دانشگاه های دیگه هست .معمولا کلاسها شلوغ و دانشجو محوره .

استاد جزوه نمیده چون امتحانات سراسری و تستیه باید کل کتاب رو بخونی .

البته اطلاعات من مال ده سال پیشه.

نصف حضوریه نصف انلاین تقریبا ترکیبیه ولی کسی سر کلاس حضوری نمیره😂

یعنی مثلا اگه یه استاد یه کتاب رو تدریس میکنه امکان داره نصف کتابو فقط انلاین درس بده؟

یعنی مثلا اگه یه استاد یه کتاب رو تدریس میکنه امکان داره نصف کتابو فقط انلاین درس بده؟

اره

این اختلاف بخاطر چیه؟ مگه پیام نور از غ انتفاعی مدرکش معتبر تر نیس پس چرا شخریه اون بیشتره؟

پیام نور اکثرا انلاینه و امتحانات کشوریه این یه بخش قابل توجهی هزینه رو پایین تر میاره چون امکانات کمتری میخواد اینطوری دانشگاه