lilia1372 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 107 عنوان هرکی داره اهنگ گوش میده بیاد 77 بازدید | 18 پست ی اهنگ که داری گوش میدی یا در حال گوش دادن یا نوک زبونتو بگو 1402/10/23 | 00:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12074 من بی کلام دارم گوش میدم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
lilia1372 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 107 من بی کلام دارم گوش میدم اهممم با کلام پیشنهادت چیه؟
عروسکممممم عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 7866 دلمو ب غریبع سپردم اون غریبه رو فقط 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
دخترغمگین۵ عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 6115 باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست دعا کنید زودتر خوب شم...❤️🩹
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12074 اهممم با کلام پیشنهادت چیه؟ فقط ریمیکس اهنگ ترکیDayanamiyorumواهنگ اخرنماندی حمیدهیراد خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
raziyeh7898 عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 1496 آهنگ یار باش گرشا رضاییآهنگ شب خوره میثم ابراهیمی آهنگ گیر کردم تو شبی ک گفتی باید جداشیم شادمهرآهنگ من خوابن نمیبره معین زدآهنگ رویا راغب خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱