2777
2789

سللم دوستان من ۳۳ سالمه و قبلا یکبار نامزد کردم البته عقد نبودیم. و قبلش هم با یکی آشنا شدم که تا مرز نامزدی رفتیم اما بهم زدیم هردو خیلی ادعاشون میشد که دوسم دارن ازون به بعد من هروقت از کسی خوشم هم میاد وقتی که جدی میشه دوری میکنم. اصلا یه مرض بدی دارم اصلا به طرف مقابلم اجازه  نمیدم یکم سعی کنه ازش خوشم بیاد .خاستگاری دارم اما هیچکدوم به دلم نمیشینن ازونور اطرافیانم با سن کم ازدواج کردن و کلن تو اقوام زود ازدواج میکنن هرکی میرسه بهم میگه نمیخای شوهر کنی یا به مامانم میگن چرا شوهر نمیدی دخترتو اما آخه من اون شوهری که اونا دخترشون رو شوهر دادن اصلا خوب نمیدونم.مثلا طرف زنش رو میزنه یا اون یکی همش این کافه اون کافه بعد اونا میشینن به حال من تاسف میخورن که شوهر نکرده و.... خوب چیکار کنم نمیتونم خوشم بیاد نمیگم حتما باید عاشق طرف شد ولی اخه یکی باسد باشه که بدونم میتونم دوسش داشته باشم؟بعد بقیه میگن که تو اصلا به طرف فرصت میدی که کاری کنه ازش خوشت بیاد؟من خودم هم میخام ازدواج کنم ولی نمیدونم چرا نمیتونم ارتباط برقرار کنم مثلا پیام میدن اهمیت نمیدم یا یادم میره حواب بدم.بعضی وقتا مقایسه میکنم کسایی که پیشنها میدن با دامادهای اقوام میگم نسبت به اونا خوبه که برم؟بعد خیلی بد میترسم و بیخیال میشم.نمیدونم من اشتباه میکنم یا بقیه اشتباه میکنن ،مرض دارن زود ازدواج میکنن که خانواده ما گیر بدن به ازدواج کردنمون؟😂.بعد ازدواج واقعا حسی پیش میاد؟داداشم میگه تو میترسی وه بعد ازدواج محدود بشی درحالیکه تو یه طوری هستی که مطمئن باش اگه شوهرت واقعا بشناسدت نه تنها محدود نمیکنه پشتیبانی هم میکنه.خوب از کجا بدونم واقعا؟من نه اینکه بگم درآمد خوبی دارم اما از نظر مالی مثل خیلی از دخترای دیگه مستقلم و همیشه ایده های خوب واسه درآمد دارم واسه همین به شغل و دارایی طرف مقابل اهمیت نمیدم .به اخلاقش و رفتار و فرهنگش ... از یه طرف خانواده گیر دادن باید حتما با همشهری ازدواج کنی از یه طرف من باهاشون جور درنمیام میگن تو باید تغییر کنی دیگه  چشم بزاری روهم میشی چهل ساله با یکی ازدواج کن برو،یعنی این فامیلا بخدا ببینی با کیا ازدواج کردن یکی از یکی بدتر انگار ازونا پیدا نمیشه؟😑هی هم طوریکه واسم ناراحتن میگن ازدواج کن دیگه. مامانم خیلی غصه میخوره چیکار کنم با کسی ازدواج کنم که باب میلم نبس؟مامانم مریضه همش میگه من فکرم میمونه روتو ارزو دارم ببینم عزوس شدنتو. نمیدونم باید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۳ دیگه داره دیر میشه ها اگه بچه میخوای بجنب

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

هی خواهر من از تو بدتر بودم هرجا میرفتم لباس بخرم بهم میگفتن چطوری شوهرت رو انتخاب خواهی کرد هیچی و هیچکسی به دلم نمی نشست

هیچی مامانم به زور شوهرم داد

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹