2777
2789
عنوان

اومدم قهر خونه پدرم

323 بازدید | 17 پست

به خاطر بددلی و دست بزن شوهرمم خیلییی تلاش کردم خوب شه این زندگی امانشد 

باردارم و یه دختر ۸ساله هم دارم 🥺

بارداریم ناخاسته بود شوهرم اسپرم نداشت و اصلااااااا فک نمیکردم بچه دار شیم 

الان شدم و تصمیمم برای جدایی قطعی هست بعد ۱۰سال زندگی میدونم درست نمیشه 

فقط بگید با بچه ۷هفته تو دلم چیکار کنم ؟

منطقی ترین راهو جلوم بزارید خواهرانه لطفا🙏🥺

طلاق بگیز

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاملگیمو چه کنم؟به نظرت به صقد فک‌کنم؟هر چند شوهرم تهدید کرده بلایی سر بچه تو شکمت بیاد زندت نمیزارم

میتونه شکایت کنه ازت 

تو دردسر میافتی

بجاش شرط و شروط بذار برگرد 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اگه توانایی بزرگ کردنش رو به تنهایی داری بیار اگه نداری هم دیگه چاره ای نمیمونه

فقط میتونم رو خونوادم حساب کنم ولی خوب کلا به خاطر بچم نه میتونم سر کار برم فعلا نه به هیچی 

دل سقط کردنش رو هم ندارم🤦‍♀️

اگه قبول نکنه مجبورم جدا شم چ‌ون دیگه برگشتن فقط بدترش میکنه

شروط معقول بذار ان شاالله قبول میکنه

پاقدم بچه خیر میشه 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

حاملگیمو چه کنم؟به نظرت به صقد فک‌کنم؟هر چند شوهرم تهدید کرده بلایی سر بچه تو شکمت بیاد زندت نمیزارم

میتونه شکایت ‌کنه بدبختت کنه

کاری نکن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
شروط معقول بذار ان شاالله قبول میکنه پاقدم بچه خیر میشه 

نمیدونم میترسم اونم بهتر که نشه و شرطامو قبول نکنه بعد من با بچه تو شکمم چه کنم؟الان هنوز قلبش تشکیل نشده میتونم یه کاری کنم ولی بعد دیگه چیکار میتونم بکنم؟

نمیدونم میترسم اونم بهتر که نشه و شرطامو قبول نکنه بعد من با بچه تو شکمم چه کنم؟الان هنوز قلبش تشکیل ...

اصلا فکر نکن چون کوچیکه خیالت راحت میشه 

من سقط داشتم میدونم آدم ذره ذره آب میشه از عذاب وجدان