2777
2789
عنوان

هر.زگی +تاپیک پر بازدید امشب

403 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

من خودم مجردم ولی خب مثل اینکه بختم سیاه بوده تا الان 

چون چند نفر اومده بودن تو زندگیم به قصد خواستگاری حتی با مامانم هم تلفنی حرف زدن بعدا فهمیدم متاهلن بعد بلاکشون کردم 

کلا احساساتم به بازی گرفته شده بود باهاشون(خدا بهم رحم کرد که ازم سوء استفاده ج....نشد) 

الآنم که ۲۹سالم شده دیگه به هیچ مردی اعتماد ندارم 

✅خواستم تاپیک بزنم  و بگم که خاک تو سر مرد های متاهل که میرن سراغ دختر مجرد و خودشون رو مجرد جا میزنن

حالا اینم بگم شاید هر کی جای من بود کات نمی‌کرد 

ولی خب من حال هم جنس هامو درک میکنم 

✅با این تاپیک میخواستم بگم ما خانم ها به هم رحم کنیم 

مردی که با زنش خیانت می‌کنه مسلما نمیتونه آدم درستی برای یه دختر خانم باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا که به هم جنس خودشون رحم کنند همه چی درست میشه 💔🥲

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
و برای من هم البته سال‌ها پیش،خودشو مجرد جا زده بود بعد فهمیدم دوتاااااااااااااااااااااا بچه داره

وای دقیق شبی که فهمیدم هیچوقت یادم نمیره زنش فهمید به من پیام داد بدبخت داشت میمرد باز خدا به ماها رحم کرد ولی بدبخت زناشون

‏سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی می‌دانند..:)❤️‍🩹
و برای من هم البته سال‌ها پیش،خودشو مجرد جا زده بود بعد فهمیدم دوتاااااااااااااااااااااا بچه داره

دقیقا برای منم چند سال پیش بود اونم سه سال پی در پی با سه آدم مختلف😔

وای دقیق شبی که فهمیدم هیچوقت یادم نمیره زنش فهمید به من پیام داد بدبخت داشت میمرد باز خدا به ماها ر ...

نه این زنش نفهمید بیچاره چون خاک برسر میرفته واسه کار شهر دیگه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
همشون همینن .امکان ندارد حتی یک مرد پیدا شده که پاش بیفته خیانت نکنه مگر خیلی بدبخت و بی پولو داغون ...

آخه اون چند سال پیش هم داغون هاش سمتم میومدن😂

کلا نتیجه میگیریم که چه مرد  بدبخت و بی پولش و چه پولدارش خیانت می‌کنن