2777
2789

ما پارسال با مادرم و خواهرام می‌خواستیم بریم مشهد

دخترم ناراحت شد که نمی بریم اونو

مامانم گفت من اینو میارم هر کاری کنید اینو من میارم 

یه هفته بعدش مامانم فوت کرد و داغش تو دلمون موند

بعد پدرم قصد کرد بریم و اولین نفری که خواست ببره دخترم بود....جفتشون دیوانه ی دخترم بودن

حالا ما خواهر و برادری میخوایم بریم

دو تا خواهر بزرگ ها و داداش بزرگ نمیاد 

پس تصمیم گرفتیم و من داداش کوچیکم بریم

بعد خب میتونم دخترم رو ببرم ولی خب خیلی از مبلغ پولم کم میشه

چون دخترمم بخوام ببرم پسرم هم باید ببرم اون وقت 

اینم بگم من مطمئنم هممون بریم دخترم نیاد اون زیارت نیابتی ما برای پدر و مادرمون قبول نیست

چون دخترم رو از زندگیشون بیشتر دوست داشتن

باورتون نمیشه 

مامانم از وقتی مرده حدود ۵ یا ۶ بار تو خواب آدم های مختلف اومده گفته  مراقب دخترم باشید اون شِکَرِجون منه......هی تاکید میکنه ازش مراقبت کنید

یعنی امکان نداره هم مامانم هم بابام تو خواب کسی نیان از دخترم حرف نزنن.

مطمئنم نبرمش خیلی دلشون میشکنه 

از طرفی باید فکر بودجم هم باشم.و باید قبل سالگرد مامانم برم مشهد حتما .نمیدونم چیکار کنم

تازگی یه اتفاقی هم افتاد همه خواهر و برادر هام تاکید دارن دخترمو ببریم

همگی برید 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر هام ویه داداشم نمیاد ولی بودجم کم میاد هم دخترم و هم پسرم رو ببرم

دخترت رو ببر ولی به پسرت قول بده بعدا میبریش

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خدارحمتشون کنه عزیزم خب دخترتو ببر ولی پسرتو نبر

من اگه جات بودم احتمالا همین کارو مبکردم!

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️