مامی_ساحلی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 54 عنوان دکتر گوارش 201 بازدید | 10 پست سلام .همسرم سالهاست درد معده و سوزش و رفلاکس ، ورم معده و خراش معده داره البته سلیاک هم دارن .تا حالا چندتا دکتر عوض کرده ولی بی نتیجه.لطفا یه متخصص گوارش که دلسوز باشه معرفی کنید.ممنونم 1402/10/23 | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8278 دکتر سهیل فدایی تهراننمیدونم الان ایرانن یا نه اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مامی_ساحلی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 54 دکتر سهیل فدایی تهران نمیدونم الان ایرانن یا نه دکتری هستن که به پای حرف بیمار بشینن؟
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8278 دکتری هستن که به پای حرف بیمار بشینن؟ نه تشخیصشون خوبه ولی خیییلی سرشون شلوغهحتی نمیدونم الان ایران یا انگلیس ۷ سال پیش بیمارش بودم احیانا شوهرت درگیری ذهنی و خودخوری و ...نداره؟ اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مامی_ساحلی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 54 نه تشخیصشون خوبه ولی خیییلی سرشون شلوغه حتی نمیدونم الان ایران یا انگلیس ۷ سال پیش بی ... دقیقا خیلی استرسی هست و خودخوری زیاد میکنه
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8278 دقیقا خیلی استرسی هست و خودخوری زیاد میکنه منم اینطور بودم دکتر فدایی بهم گفت تو ناراحتی اعصاب داری نه مشکل معده اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مامی_ساحلی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 54 منم اینطور بودم دکتر فدایی بهم گفت تو ناراحتی اعصاب داری نه مشکل معده با دکتر فدایی جواب گرفتید ؟
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1951 با دکتر فدایی جواب گرفتید ؟ عزیزم دکتر فدایی گفت بهت مشکل معده نداری ناراحای اعصاب داری دارو چی داد ؟من کلیندینیوم سی آلومینیوم ام جی اینا رو خوردم بی تاثیر چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1951 منم اینطور بودم دکتر فدایی بهم گفت تو ناراحتی اعصاب داری نه مشکل معده عزیزم دکتر فدایی گفت مشکل معده نداری مشکل اعصاب داری دارو چی داد؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8278 منم اینطور بودم دکتر فدایی بهم گفت تو ناراحتی اعصاب داری نه مشکل معده گفت برو روانپزشک اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁