2777
2789

ما خیلی وقته مشکل داریم 

همشم سر اینه که شوهرم بچست با حرف باباش و مامانش منو کتک میزنه و...

خیلی سعی کردم درستش کنم نشد آخرین بارم برگشت گفت برووو هرری از اینجا کلی فحشم داد و گفت نمیخوامت

حالا منم تصمیمو گرفتم اما اینا میخوان با هرکاری من پاشم برم نفقه ندن شوهرمو میبرن خونه خودشون تا ۱۲ شب و خیلی کارای دیگه

به  نظرتون با چه ترفندی برم که نفقه بگیرم و ناشزه هم نشم

دو هفته پیشم هولم داد پام کبود شد و خونریزی کردم

لطفا لطفا کمکم کنید

بابت کتک ها رفتی پزشکی قانونی؟ 

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع دعوا و کتک کاری زنگ بزن پلیس بیاد صورت جلسه کنه 

بعد اگه تونستی همون موقع یا فردا برو پزشکی قانونی 

با این مدارک میتونی ادعا کنی امنیت جانی نداری 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

اگه موقع کتک زدن کبود میشدی و بعد میرفتی پزشک قانونی

میتونستی از دادگاه حکم دوری از منزل بگیری

و ناشزه نمیشدی عزیزم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

شما باید ساعت یازده شد کولی بازی در بیاری پیش دوتا همسایه بعدم زنگ بزنی 110 بیان  زنگ بزنن به شوهرت که کجایی زنت ترسیده بگی ی پرونده برات بسازن همسایه هام شاهد که این کارش همینه و من وحشت دارم از تنهایی و فلان و بهمان هر چی پیاز داغ با ارامش و گریه بیشتر بهتر بعدم با همون پرونده نامه انداختنت بیرون قشنگ حال شوهرو خانوادشو میگیری 

خب باید بمونی تا بیشتر حرص بخورن مادر شوهرت و پدر شوهرت بمون تا کارهای دیگه بکنن بتونی مدرک داشته با ...

خیلی زرنگن

نمیدونم چه دروغی جور کنم که بتونم برم اینجا برام مایه عدابه