2777
2789
عنوان

شوهرم با خانوادش هم دست شده من از خونه برم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 35 پست

دوسش داری شوهرتو ؟یه بار ک توهین میکرد لطفا گوشی دم دستت باشه بتونی صدا پر کنی ولی به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی حتی خواهرت هم نفهمه همچین کاری کردی داریداز شوهرت مدرک جمع میکنی

اول که باید بابت کتک زدنش بری پزشک قانونی هر جور شده باید بری . بعد یادت باشه اگر از خونه بیرونت کرد حتما زنگ بزن پلیس ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه که احتیاج به مدرک داری . می تونی هم بری دادگاه بابت نفقه و مهریه شکایت کنی تا بهت بده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره اقا من میترسم از تنهایی اونا پایین هم باشن من شوهرم نیست از قولنج دیوار تلویزیون سایه م ...

خووم پامو کبود کنم دقیقا وقتی هولم داد خوردم به در عین همون

پزشکی قانونی میفهمه؟

خیلی زرنگن نمیدونم چه دروغی جور کنم که بتونم برم اینجا برام مایه عدابه

عزیزم شما برو خونه پدرت با رفتن ناشزه نمیشی وقایع رفتی اون میره دادگاه درخواست تمکین میده شما میری دادگاه و میگی تو اون خونه امنیت نداری و به خاطر کتک و دخالت خانوادش رفتی ایشون برای تمکین گرفتن از شما بایدخونه ای طبق نظر و در شات شما بگیرن کارشناس دادگاه هم میاد برای بازدید و ازش توی دادگاه تعهد بگیر به خاطر کتک زدنتون مهریه رو هم اجرا بذار حتی زن تو خونه شوهر مشغول زندگی هم باشه میتونه مهریه بگیره نفقه رو هم درخواست بده دادگاه برات تعیین کنه و ماهانه به حساب بانکیت واریز کنه 

قانون خیلی طرف خانم ها هست منتهی متاسفانه خانم ها ترس دارن و بلد نیستن استفاده کنن 

جهیزیه رو هم ببر خونه پدرت که مجبور بشه خودش وسایل خونه رو بگیره طبق قانون خونه و وسیله خونه و مایحتاج خورد و خوراک و پوشاک و خرج خود شما با مرد هست بدون چون و چرا

عزیزم سوره یاسین بخون هر روز همه مشکلاتت حل میشه و دلت هم آروم میشه از همین الان شروع کن مطمئن باش چهل روز ک نه یه هفته ای جوابشو میبینی  دلت هم قرص میشه یواش یواش اثرش رو تو زندگیت و رفتار اطرافیان میبینی