نوشتن توی دفترتون به صورت روزانه رو حتما ادامه بدین خود عمل نوشتن از شدت افسردگی کم میکنه و استرس و اضطرابتون رو کاهش میده
قدم بعدی ای که برای افسردگیم برداشتم درست کردن تغذیم بود چون به نسبت اسون تر از بقیه مراحل درمانیه. تغذیه به تنهایی نمیتونه افسردگی رو درمان کنه ولی در کنار عوامل دیگر به درمانتون کمک میکنه.
همه ی این چیزایی که میگم رو میتونین مکمل تهیه کنین (اگه میخواین با مشورت با پزشک) یا از غذاها دریافت کنین
مهمترین چیزی که باید مصرف کنین Omega 3 هست که به صورت روزانه پیشنهاد میکنم کپسولش رو بخورین
ویتامین های B به خصوص B12 خیلی موثرن
ویتامین D فراموش نشه
منیزیم هم برای افسردگی هم اضطراب هم خواب راحت
آهن و ویتامین C
یه گیاهی هست که توی درمان افسردگی موثره و بعضی ها به جای قرص های افسردگی مصرفش میکنن بهش میگن علف چای یا هوفاریقون اسم علمیش هست Hypericum perforatum
میتونین قرصشو تهیه کنین
یه رژیم غذایی متعادل داشته باشین
شکر کمتر مصرف کنین
میوه ها و سبزیجات، آجیل، تخم مرغ، لبنیات و گوشت های سفید
پروتئین بیشتر مصرف کنین
آب هم بیشتر بخورین
افسردگی از انرژیتون خیلی کم میکنه برای همین باید خوابتون رو درست کنین که یکم انرژی بهتون برگرده
داشتن برنامه ی خواب منظم و خوابیدن حداقل ۷ ساعت هر شب
شب قبل از خواب گوشی دستتون نگیرین، به جاش توی همون دفترتون که گفتم بنویسین یا کتاب بخونین
صبح که بیدار شدین برین جلوی نور آفتاب
هر شب سر یه ساعت مشخص بخوابین
بین ۷ ساعت تا ۹ ساعت بخوابین هر شب، حتی یه شب کم خوابی میتونه افسردگی رو تشدید کنه
اگه خیلی مشکل خواب دارین میتونین با روانپزشک یا پزشکتون صحبت کنین ولی اگه صرفا میخواین خوابتون رو منظم کنین میتونین ملاتونین ۳ میلی گرم بخورین.
انجام همین کارا که تا الان گفتم میتونه برای یه آدمی که افسردگی داره خیلی زمان ببره به خودتون سخت نگیرین و از درمان هم ناامید نشین.
بقیش رو فردا توی تاپیک جدید میذارم.