🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
ببین پسره من عاشق لازانیاس اما من همیشه تنبلیم میشد و کم درست میکردم.اره فر میخپاد ولی به مدلش رو الان بهت میگم خیلی راحته و خوشمزه تره.پسرم از وقتی اینجوری میپزم خیلی بیشتر دوس داره خودمم راحتتر شدم خیلی اسونه الان بهت یاد میدم
سس بشامل هم یه قاشق آرد رو توی یه لیوان شیر حل کن و بزار روی گاز تا جوش بیاد و خاموش کن. یه ذره کره هم بریز
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ببین توی تابه ی بزرگ عین مواد ماکارونی رو درست کن توش قارچ هم بزن خوشمزه میشه بعد که عین مواد ماکارونی رو دزست کردی و جا افتاد.یه بسته لازانیا رو تیکه تیکه کن و همینجوری بنداز تو مواد .تو مواد زیر و رو کن و هم بزن.
بعد سس بشامل .همون مخلوط ارد و کره و شیر که قوام دادی بریز روش و بعد کمی پنیر بپاش روش و یکم اب بریز کنارای ماهی تابه دره ماهی تابه رو بزار و بپزه.عالی میشه.راحت و خوشمزه.