2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم

عزیزم من وشوهرم یه خونه روسه دنگ سه دنگ خریدیم چون بانک مسکن قبول نکردحالااومدووکالت بلاعزل دادکه اون سه دونگ هم بعدازاتمام اقساط بده به من ......حالامن نگران این وکالته اعتبارداره تا۵سال دیگه یانه؟

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
عزیزم من وشوهرم یه خونه روسه دنگ سه دنگ خریدیم چون بانک مسکن قبول نکردحالااومدووکالت بلاعزل دادکه او ...

واینکه هم دولت بعدا ازش نمیبرنمیدونم جدیدامیگن هب وازاین اصطلاحات .....اعتبارداره من خیلی برای این خونه زحمت کشیدم مال بچه هامه دوست ندارم عهدی ازش ببره 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
عزیزم من وشوهرم یه خونه روسه دنگ سه دنگ خریدیم چون بانک مسکن قبول نکردحالااومدووکالت بلاعزل دادکه او ...

وکالت بلاعزل معتبر هست و فقط با فوت یکی از دو طرف وکالت و یا جنون و حجر از اعتبار ساقط میشه. 

...
خواهری راهی هست که این خطرات رونداشته باشه؟؟؟

عزیزم ،قهریه ، و غیر ارادی ، چون وام گرفتید لزوما مالکیت باید سه دانگ سه دانگ باشه ، شاید بتونید یه صلح عمری با حفظ حقوق بانک مرتهن هم تنظیم کنید ، برید دفترخونه و بپرسید.

...