2777
2789
عنوان

شکستن دندان

681 بازدید | 20 پست

ممنون میشم کمک کنید من  دندونم شکسته  قسمتی ازش 

شرایط درست کردن ندارم فعلا 

مامانی سابق عضو سال ۹۴که رمز عبور خودم فراموش کردم ودر بازیابی هم  نی نی سایت هم بهم نداد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن میخک هم فقط چند دقیقه کمک می‌کنه  راه حلی چیزی ندارید ؟!

عزیزم اگه برای درمان نری دندونت چون ضربه خورده دچار تغییر رنگ میشه یهو میبینی یکی از دندونات خاکستری بقیه سفید 

باید هرچه زودتر بری عصب کشی کنی و ترمیم کنی

برو دانشکده های دندونپزشکی با هزینه خ کم درستش میکنن

اینجا نداره باید برم تهران 

من یکی از شهرستان های استان تهرانم 

با بچه کوچیک نمی‌تونم برم 

ماشین هم ندارم 

خواستم  ببینم راهی نیست یکی دو ماه این درد رو آروم نگه دارم

مامانی سابق عضو سال ۹۴که رمز عبور خودم فراموش کردم ودر بازیابی هم  نی نی سایت هم بهم نداد 
عزیزم اگه برای درمان نری دندونت چون ضربه خورده دچار تغییر رنگ میشه یهو میبینی یکی از دندونات خاکستری ...

کاملا حق با شماست 

من این ماه نمیتونم هزینه کنم متاسفانه

اینجا نداره باید برم تهران  من یکی از شهرستان های استان تهرانم  با بچه کوچیک نمی‌تونم بر ...

نه هیچ درمانی بجز عصب کشی نداره

اگه ریشه دندونم شکسته باشه ممکن ابسه کنه یا استخون زیرش تحلیل بره 

باید اول عکس بگیرین ببینید ریشه سالم یا نه بعدش عصب کشی بشه و ترمیم

نه هیچ درمانی بجز عصب کشی نداره اگه ریشه دندونم شکسته باشه ممکن ابسه کنه یا استخون زیرش تحلیل بره&n ...

حالا من میخواستم بکشم .آنقدر کلافه کرده گفتم ی مدت صبر کنم بعد برم بکشم

کاملا حق با شماست  من این ماه نمیتونم هزینه کنم متاسفانه

بهداشتتون دکتر دندونپزشک میاد برو اونجا 

یا برو پیش یه دندونپزشک عمومی حداقل بفهمه ریشه اگه شکسته درمان نداره باید بکشیش لااقل دردنکشی

بهداشتتون دکتر دندونپزشک میاد برو اونجا  یا برو پیش یه دندونپزشک عمومی حداقل بفهمه ریشه اگه شک ...

ممنونم عزیزم 

تورم نداری؟ کی دندونت شکسته؟باید انتی بیوتیکم میخوردی عزیزم 

نه ببین چندین وقت خفیف درد میکرد من نمی‌دونستم شکسته انتها هست .فقطدرد داشت امروز دیدم شکسته از دو طرف  حالا از کی شکسته دقیق نمیدونم .آنتی بیوتیک نخوردم متاسفانه .

چند روز پیش ی چیز یخ خوردم دندونم   ی حاللی شد مردم ی لحظه از اون روز درد می‌کنه وسطا اروم تر شد 

امروزم ی چیز داغ خورد دیگه شروع کرد آروم نشد