2777
2789

نتیجه بیشتر نی نی سایتیا از شمال کشورن👀🌿💗

درستههههه؟!

بلایکید...

ولی تعصبی نباشید

کلا هیچ شهری هیچ نژادی .هیچ دینی

هیچ قومیتی

کلا تعصب از جاهای خوبی نشأت نمیگیره...

مقیم درون خود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا خیلی تاپیک زننده و زشتی بود من اصالتا تهرانیم و تهران زندگی میکنم ولی ناراحت شدم از اون تاپیک ا ...

ببین نظرات رو بهتره دیدو شنید

من نتونستم بخونم 

ولی نظر خودمم دادم

کلا هر شهری اثر دسته جمعی یک خصلت رو داره

این ی مبحث علمی و روانشناسی هست

مثلا من تهرانم 

بگم یکی از بدیامونو؟؟😁

مقیم درون خود...
ببین نظرات رو بهتره دیدو شنید من نتونستم بخونم  ولی نظر خودمم دادم کلا هر شهری اثر دسته ج ...

نه چون منم بسیار بسیار رو تهران نعصب دادم و اصلا نمیتونم تحمل کنم کسی بخواد بدی بگه😁ولی تا حالا نشده خودمم رو هیچ شهر یا قومیتی نظر بد بدم

نه چون منم بسیار بسیار رو تهران نعصب دادم و اصلا نمیتونم تحمل کنم کسی بخواد بدی بگه😁ولی تا حالا نشد ...

پس فکر نکنم کسی توهین کرد

بحث اگر تعصبه ک من قبولش ندارم

ادم ها برای شناخت بهتره ذهنشونو باز بزارن

بشنون

درک کنن

فکر کنن

حتما هم لازم نیست برای همه چیز نظری داشته باشیم

واکنشی نباشیم...

مقیم درون خود...
پس فکر نکنم کسی توهین کرد بحث اگر تعصبه ک من قبولش ندارم ادم ها برای شناخت بهتره ذهنشونو باز ...

دقیقا خود استارتر توهین کرد گفت شمالیا بی حیان!!توهین از این بیشتر؟؟؟شما خیلی منطقت دیگه بالاس

دقیقا خود استارتر توهین کرد گفت شمالیا بی حیان!!توهین از این بیشتر؟؟؟شما خیلی منطقت دیگه بالاس

نه من اینو ندیدم

فقط خوندم روابط ازاد دارن، و من اینو توهین نمیدونم

بی حیا بله ی برچسبه و توهین...

بعد هم ترجیحا با ادم هایی ک تنشی رفتار میکنن 

انگار که طلبی چیزی دارن ک وصول نشده😁ترجیحا وارد بحث نمیشم

و من الله توفیق 

مقیم درون خود...
نه من اینو ندیدم فقط خوندم روابط ازاد دارن، و من اینو توهین نمیدونم بی حیا بله ی برچسبه و توهین... ...

منم اتفاقا با ادمایی ک در هر شرایطی حقو با خودشون میدونن اصلا تمایلی ب صحبت ندارم صدق الله علی العظیم!

یه کاربر بی چاک و دهن به گیلانی ها توهین کرد

اسمش purple_rose  تگ کنید تا بفهمه نباید زر اضافی بزنه 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)