2777
2789
عنوان

گله کنم یانکنم؟

159 بازدید | 11 پست

داستان از این قراره که من ،مادر شوهرم و جاریم باهم توی یه کوچه و همسایه هستیم،هفته پیش من سقط پزشکی داشتم و چون شاغلم مجبور شدم به مادرشوهر م بگم چون،قرار بود بستری بشم و بچه ی کوچیک دارم،که نشد و تو مطب شخصی انجام دادم،همون روز که من رفته بودم دکتر ،مادر شوهرم جاریمو تو کوچه دیده بود و بهش گفته بود که فلانی براش این مورد پیش اومده،اینم بگم چون پسرم با پسر جاریم همسنه،حتما هر روز یا یک روز درمیون خونه همدیگه می‌رفتیم و آخرین بار چند روز قبل از سقطم ،جاریم داشت خونه تمیز میکرد و شام نپخته بود،منم چون شاغلم همیشه غذا اضافه میزارم که واسه نهار بمونه،ریختم تو ظرف و زنگ زدم دخترش اومد برد که هنوزم ظرفا وسینیش رو پس نفرستاده،یه ربع پیش به مادرشوهرم زنگ زدم که پونه داری برام بیاری گفت آره،بعدش من رو تخت دراز کشیده بودم آیفون زنگ خورد شوهرم دروباز کرده بود،جاریم پونه رو گذاشته بود رو پله و رفته بود،از شوهرم پرسیدم چرا بالا نیومد،گفت چیزی نگفت گذاشت رو پله رفت،حالا من انتظار داشتم یه زنگ میزد یا تا دم در اومده بود،حداقل از شوهرم حالمو می پرسید،اینم بگم مشکلی باهاش ندارم،حالا این چند روزه آینده حتما میبینمش،چه واکنشی نشون بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم دیگه سرد رفتار میکنم

رفت و امد زیاد تعطیل

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

گله ک نکن من ک خوشم نمیاد چون وقتی گله میکنی ی توضیحی دارن همیشه!!!! البته بهتره بگم توجیح!!!

شاید چون سقط کردی بخاطر روحیت نمیخواد اصلا ب روت بیاره

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من باشم دیگه سرد رفتار میکنم رفت و امد زیاد تعطیل

رفت و آمد که در حد اینکه یه بار پسر من بره بازی کنه یه بار پسر اون بیاد،اونجوری نیست که دائم خونه هم باشیم اما برام سواله چرا یک هفته اس اصلا نه خودش نه بچش نیومده

اکنقدر با هم رفت و امد دارید انتظار داشته به اونم بگی ولی چون احوال نپرسیده شمام گله نکن و اهمیت نده

منم به همین مورد فکر کردم،اخه خودمم نمی دونستم همه ی این چیزا تو دو روز شد