mamiari4 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 10853 عنوان فشار کاریم خیلی زیاده...😭 239 بازدید | 7 پست دلم میخواد یکی دو تا آرامبخش بخورم تا فردا بیدغدغه بخوابم. از نظر روحی، جسمی، فکری خستهام. الان همسر و دخترم رفتن خرید. باهاشون نرفتم. باید بشینم پای لپتاپ. خونهم کثیف و نامرتبه. بدنم، سرم درد خفیف داره. ظهرم نتونستم بخوابم. چی کار کنم حالم بهتر شه؟ نویسندهی سه اثر چاپ شده و روزنامهنگار کلیک===>خاطره زیبای زایمانم 1402/10/22 | 19:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنیان۵۹ عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 6551 امروزهمسرت خونہ بود باڪمڪ هم تمیزڪارے ميڪردید..الانم یڪ گل گاوزبون دمڪن بخور آرام بخشہ آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
mamiari4 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 10853 امروزهمسرت خونہ بود باڪمڪ هم تمیزڪارے ميڪردید..الانم یڪ گل گاوزبون دمڪن بخور آرام بخشہ اونم تو طول هفته صبح تا شب سرکاره. دلم نمیاد جمعهش رو هم بکشم به کار. حالا خونه اونقدرا مهم نیست. فوقش کارگر میگیرم. ذهن خودم شلوغه. نویسندهی سه اثر چاپ شده و روزنامهنگار کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
پرنیان۵۹ عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 6551 چراذهنت خستہ س؟ فڪرت درگیره اگہ مشڪلے هست باهمفڪرے رفعش ڪن بےخیال باش و آروم آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
آلبالوو_خشکه عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 1741 وای چقدر بده اینجوری من تجربه داشتم، صبح تا ظهر سرکار بعدشم میومدم خونه یا باید مینشستم پای لپ تاپ ادامه کارا یا درگیری ذهنی داشتم یا کارفرما پیام میداد یا کاراموز اصلا ارامش نداشتم یه خواب راحتم نداشتم🥴 خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
mamiari4 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 10853 چراذهنت خستہ س؟ فڪرت درگیره اگہ مشڪلے هست باهمفڪرے رفعش ڪن بےخیال باش و آروم از فشار کاری خسته و آشفتهاس. دو تا کلاس سنگینم دارم که با عشق و علاقه میرم ولی تکالیفشونم وقتم رو به شدت میگیره. نویسندهی سه اثر چاپ شده و روزنامهنگار کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
mamiari4 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 10853 وای چقدر بده اینجوری من تجربه داشتم، صبح تا ظهر سرکار بعدشم میومدم خونه یا باید مینشستم پای لپ تاپ ا ... 😢😢😢 نویسندهی سه اثر چاپ شده و روزنامهنگار کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
پرنیان۵۹ عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 6551 از فشار کاری خسته و آشفتهاس. دو تا کلاس سنگینم دارم که با عشق و علاقه میرم ولی تکالیفشونم و ... ڪارتو ڪمترڪن اعصاب وروانت مهم تره آرامش زندگے بہ نفع همہ س آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم