یکبار تو تاپیکی درخواست رسپی کیک وانیلی و موز که اشاره کردم بهش کردی
به دلیل مشغله ی زیاد و فراموشی یادم رفت برات تایپ کنم 🙏
مواد لازم:
سه عدد لیوان فرانسوی آرد
۴ عدد تخم مرغ
یه لیوان بزرگتر از لیوان فرانسوی شیر
شکر یه لیوان سرخالی فرانسوی
روغن نصف لیوان فرانسوی
یه قاشق مربا خوری وانیل
یه قاشق چای خوری بکینگ پودر
نوک قاشق نمک
یه عدد موز رسیده
گنجد به دلخواه
نکته:همه ی مواد باید به دمای محیط برسند یعنی از دو ساعت قبل بیرون از یخچال باشند مثل شیر و تخم مرغ و موز
شروع:شکر رو با سفیده تخم مرغ ۳ الی۴ دقیقه با همزن میزنی خامه ای شه و شکر دون دون نباشه توش
زرده و شیر و روغن رو باهم دو دقيقه میزنی با همزن
توش حباب به وجود میاد که همون باعث پف کیو میشه
حالا مواد خشک رو میکس میکنیم
ارد رو الک کن توش وانیل پودری و بکینگ پودر و نمک رو بریز کاملل مخلوط و میکس کن
حالا نوبت اضافه کردن مواد خشک به مخلوط سفیده و زرده هست
آرد رو کم کم اضافه کن در یه جهت هم بزن کامل آرد قاطی شه بعد کمی آرد دیگه تا کانل مواد رو در یه جهت هم بزن یه دست شه
قالبت رو چرب کن روش آرد بپاش نصف مواد رو بریز روش حلقه های موز رو بچین بعد نصف دیگر مواد رو بریز
نکته:موز له شده هم میتونی به مواد اضافه کنی در هر صورت فرقی نداره
دوست داشتی رو مواد کنجد بپاش
ظرف رو بردار آروم بزن رو میز یکی دوبار تا مواد کامل بشینه تو ظرف
فر باید ده دقيقه قبل از گزاشتن مواد رو دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ روشن باشه
حرارت هر دو طرف
تو طبقه ی وسط میذاری
۴۵ الی ۵۰ دقیقه طول میکشه و در آخر درمیاری میذاری بیرون بعد پنج دقیقه با چاقو مواد رو جدا میونی از قالب و قالب رو برمیگردونی تو بشقاب بعد دوباره یه بشقاب دیگه میذاری یه طرفه ديگه برش میگردونی تا قسمت پف کیک رو باشه
کیک هرچقدر سرد بشه خوشمزه تر میشه
نوش جان 💐❤️
@کراس
