2777
2789
عنوان

سلام اگه پسری پولدار باشه خیلی اما به دلت نشینه ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 216 پست
نظرمو گفتم اما بچها استارتر تایپکاش خیلی جالبه 😏 دوتا تایپک با بازه زمانی کم تر از یه سال تایپک قب ...

یخدا بخدا بخدا هنوز هم میگم پدر مادر ندارم تنها زندگی میکنم‌. عزیزم من ۲۲ سالگی جدا شدم .تورو خدا یکیو ندانسته قضاوت نکنید

یخدا بخدا بخدا هنوز هم میگم پدر مادر ندارم تنها زندگی میکنم‌. عزیزم من ۲۲ سالگی جدا شدم .تورو خدا یک ...

تایپیک قبیله گفتم مجردم موضوع چیر دیکه بود .حتما باید میگفتم طلاق گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دخترش 21 سالش هست  خانم روشنفکر 21 سال کجاش پدوفیل میشه؟؟؟ یذره مطالعه کنید عوض اینکه فق ...

خاستگار هام همش بجه هستن‌.بخدا یکی بود زنشو طلاق  داده بود اون ۲۹ ساله بود اونم پولدار اما اونم اصلا ب دلم ننشست. به دامادمون گفته بود.خیلی حساس شدم

عزیزم دخترش 21 سالش هست  خانم روشنفکر 21 سال کجاش پدوفیل میشه؟؟؟ یذره مطالعه کنید عوض اینکه فق ...

به فاصله سنیشون هم توجه کنید ۲۲ کجا و ۳۲ کجا

هر چند شماها دوست دارید مرداتون زن خیلی جوون بگیرند که لذت کامل رو ببرند

مگه دختر ۲۱ ساله کودکه؟ تازه با این اقا ۱۱ سال اختلاف سنی داره  خیلی از این بهتره که اقا ۶ سا ...

اره با پدرش ازدواج کنه که از جسمش لذت کامل رو ببره چون تر گل ور گل تره شاید تو دهات شما یازده زیاد نباشه دهات ما زیاده

بعدش شش سال بزرگ تره یازده سال بزرگ تر که نیستش

به فاصله سنیشون هم توجه کنید ۲۲ کجا و ۳۲ کجا هر چند شماها دوست دارید مرداتون زن خیلی جوون بگیرند که ...

من حلالت نمیکنم که قضاوت چرتی در موردم کردی. 

چطور یه زن مطلقه با وجود داشتن دختر بزرگ با یه پسر کوجکتر و مجرد ازدواج کنه مورد نداره؟ اما دختر با پسر 12 سال بزرگتر ازدواج کنه مورد داره؟؟؟؟؟؟؟؟

من همیشه اعتقاد دارم دو نفر باید از یه دهه باشن. هم سطح و با شرایط یکسان باشن. 

دیگه ریپ نزن.حالم ازت بهم میخوره. از کجا پری که سر من خالی میکنی. 

من حلالت نمیکنم که قضاوت چرتی در موردم کردی.  چطور یه زن مطلقه با وجود داشتن دختر بزرگ با یه پ ...

چرا دختر باید با یکی ازدواج کنه ۱۲ سال ازش بزرگ تره فوقش یه عیبی چیزی داشتع باشه یا ترشیده شده باشه مجبور بشه

بعدش منم نگفتم ازدواج اینا درست هستش تنها مشکلش مجرد بودن پسر هستش چون ممکنه درکش نکنه چون با یه مرد متاهل که زن نداره ازدواج کنه بهتره چون شرایطشون مثل همه

منم همسن همین خانمم دقیقا ازدواج کردم شوهرم ازم چهار سال کوچیکتره دخترمم همسن این خانمه ۲۱ سالشه شوه ...

یعنی شوهرتون ۳۴ سالشه و دامادتون ۳۲؟😅

خداروشکر ‌که مشکل ندارین

انشالله خوشبخت باشین 

اصل مطلبم در مورد کامنت اون کاربر در مورد کودک همسری بود 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

به فاصله سنیشون هم توجه کنید ۲۲ کجا و ۳۲ کجا هر چند شماها دوست دارید مرداتون زن خیلی جوون بگیرند که ...

این قاطعیتت تو نظر دادن در مورد ماااا !!! نشان دهنده ی حماقته عزیزم

همچین میگی شما اینجور شما اونجور انگار منو دیدی و میشناسی 

منو شوهرم حدود ۴ سال اختلاف سنی داریم 

واسه برادرم مواردی رو پیشنهاد کردن که حدود ۱۰.۱۲ سال اختلاف داشتن ولی تو خانواده ما پذیرفته نیس 

تو کلللل فامیلمون هم بیشترین اختلاف سنی زن  و شوهر حدود ۷ ساله 

پس لطفا چیزی که اطرافت دیدی رو به بقیه تعمیم نده😒 

بعدم چطور اگه اقا ۱۱ سال بزرگتر باشه بده، خانم ۶ سال بزرگتر باشه خوبه؟

تناقض و این داستانا 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

این قاطعیتت تو نظر دادن در مورد ماااا !!! نشان دهنده ی حماقته عزیزم همچین میگی شما اینجور شما اون ...

چون شش سال اشکالی نداره  ولی یازده سال خیلی زیاده تنها مشکلشون اینه شرایطشون مثل هم نیست ایشون بچه دارن

خاستگار هام همش بجه هستن‌.بخدا یکی بود زنشو طلاق  داده بود اون ۲۹ ساله بود اونم پولدار اما اونم ...

اگه به دلت نمیشینه منفی بده جوابمو هم خودتو اذیت می‌کنی هم اونو در مورد قضاوت هم واقعا عذر میخوام چون واقعا آدم شک می‌کنه 😂😂😂

بازم معذرت میخام