2777
2789
من چیزی که توی شخصیت شما می بینم اینه که یا از توجه زیاد جنس‌مخالف دچار غرور شدی  یا اعتماد ب ...

از توجه زیاد جنس مخالف و خانوادم مغرور شدم 

خانوادم خیلی بهم توجه میکننا خیلی زیاد 

مثلا اینجوریه که با بیست و یک سال سن اگه نصف شب به بابام بگم دلم بستنی میخواد می‌ره برام می‌خره

قبل من یه دختر داشتن که تصادف میکنن فقط همون دختر فوت میشه 

مامانم تا چند وقت باردار نمیشه به خاطر شوک قضیه 

واسه همین منو یه جور عجیبی دوست دارن و محبت میکنن

به خدا خودم فرق بچه بازی و غرور رو متوجه میشم  اصلا بچه بازی در نمیارم توی رابطه با هم خیلی با ...

نگا تو فکر میکنی این بچه بازی نیست در صورتی که آمیزه ای از غرور و لجبازی درون تو هست من کاملا این رو درک میکنم چون یه نفر تو اطرافیانم مشابه تو هست پس بهتره رو خودت کار کنی وگرنه به زندگیت و طرفت آسیب میزنی آدم در ازدواج باید 50 50 باشع هر چقدر گذاشت تو هم بزاری اگر نزاشتی غرور نیست بالغ نشدنه

کاربری دست دونفره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی از خودشیفته هم رد کردی شما

اینجور خیلی زود طرفت ازت خسته و دلسرد میشه 

زن اسمش روشه گلم باید ناز کنه دلبری کنه..

غرور برا بقیس................

تویی ک زندگیو میسازی نه طرفت...زنا زندگی رو میسازن 

وقتی شما اینجور باشی خو دیگه هیچ

بنظر من اینجور پیش بره زندگیتون دوومی نداره

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
اسی از خودشیفته هم رد کردی شما اینجور خیلی زود طرفت ازت خسته و دلسرد میشه  زن اسمش روشه گلم ب ...

اسی دقیقا همینه که دوستمون میگه من دختری رو دیدم مشابه شما طرفشم عاشقانه دوسش داشت ولی به جایی رسید که دیگ نمیتونست دیگه داغون شده بود و مجبور ب جدایی شدن 

کاربری دست دونفره 
از توجه زیاد جنس مخالف و خانوادم مغرور شدم  خانوادم خیلی بهم توجه میکننا خیلی زیاد  مثلا ...

در مقابل کسی که دوستش داری غرور معنایی نداره .

ولی از اونجایی که منم تا حدودی اینجوری بودم سعی کردم تمرین کنم و پیش قدم شدن رو یاد بگیرم .

اگه یه جای ثابت بایستی و منتظر باشی که نامزدت دورت بگرده باعث میشه دلسرد بشه و فکر کنه بهش تمایلی نداری

تمرین کن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بترس

آدما تا یه جایی ناز آدم رو میکشن از یه جایی به بعد توهین هایی بهت میکنن بی محلی هایی بهت میکنن که از شرایطتت متنفر میشی

خواسته شدن به این معنی نیست که دیکتاتور بشی و غیرمنعطف ... همه ی اونایی که خواستنت هم تا جایی میتونن تحمل کنن

تو زندگی مشترک باید پا به پا باشی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
نگا تو فکر میکنی این بچه بازی نیست در صورتی که آمیزه ای از غرور و لجبازی درون تو هست من کاملا این رو ...

چه جوری روی خودم کار کنم ؟

تقصیر اطرافیانمم هست 

مثلا وقتی میخواستم نامزد کنم ،نامزدم مرد خوبیه ولی از نظر شرایط مالی اونقدیی مرفه نیست 

عموم می‌گفت بعد اینکه این همه ادمو رد کردی ،میخوای اینو انتخاب کنی؟همین الان ردش کنی میرم یکیو میارم پولتون از پارو بالا بره

بترس آدما تا یه جایی ناز آدم رو میکشن از یه جایی به بعد توهین هایی بهت میکنن بی محلی هایی بهت میکنن ...

دقیقا خودمم از همین میترسم

ولی نمی‌دونم چه جوری روی خودم کار کنم که تغییر کنم 

چه جوری روی خودم کار کنم ؟ تقصیر اطرافیانمم هست  مثلا وقتی میخواستم نامزد کنم ،نامزدم مرد خوب ...

یه بارم تو پیش قدم شو برا اشتب براش ناز کن بهش محبت کن منتظر اون نباش

دلیل نمیشه بقیه مادی باشن توام مثل اونا بشی این روزا آدم خوب و ذات خوب با هیچ چیزی قابل قیاس نیست هوف بدم میاد از این جور آدما ما الان موردم ن أخلاقية ک میگیم فقط نباید طرف مقابلت به یاد تو باشه به فکر تو باشه عذرخواهی کنه گاهیم تو باید این کارو انجام بدی

کاربری دست دونفره