2777
2789

قدیمیا این کارو میکردن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
نخ انداختم توش. بعد مادرمم نمیدونست نشونش دادم قیافش اینطوری شد😐😐 😂😂

چرا دکتر نرفتی یه دقیقه با دستگاه براتون سوراخ می کنند 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مگه چیه

خعلی سخت و درد اور و زجر اوره خب !! 

از یه شکنجه گر بر میاد 🫤

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اوه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

والا گوش سوراخ کردن درد ندارن...

خواهر شوهرم برا من سوراخ کرد با سوزن اصلا نفهمیدم

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
دوبار رفتم هر دو بار عفونت کرد 

باید پرسینگ از این استیل ها میزاشتی با پماد و الکل هم هی بهش میزدی .،

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

من از دی.  جی کالا دستگاهشو خریدم ۲۹ هزار. خودم شش تا سوراخ زدم. دردم اصلا نداشت. تازه بینی دوستمم باهاش سوراخ کردم. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
باید پرسینگ از این استیل ها میزاشتی با پماد و الکل هم هی بهش میزدی .،

منم یه بار با این دستگاهه‌ا کردم تفنگی بود تانصفه رفت و سوراخ نکرد جیییغغغغ زدما‌

عوضی قرار بود بالاترو‌ بزنه باز زد رو همون پدرم در اومد یادم نمیاد همچین دردی کشیده باشم

تا یه سال هی گوشواره طلا و اینا انداختم هی عفونت میکرد وحشتناک آخرش گوشواره رو درآوردم یه هفته ایی خوب شد بسته شد

یه سال من باهاش عذاب کشیدم مثلا دلم خوش بود رفتم دکتر و پرسینگ و دستگاه انجام دادم

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
منم یه بار با این دستگاهه‌ا کردم تفنگی بود تانصفه رفت و سوراخ نکرد جیییغغغغ زدما‌ عوضی قرار بود بال ...

من دکتر نرفتم دوستم از این تفنگ ها خریده بود برام زد از ۱۰ تا دکتر بهتر. ۸ ساله دارمشون ۴ تا سوراخ و .