2777
2789
عنوان

بچها گوشی نوکیا ۵پلاس

60 بازدید | 7 پست

سلام بچها من پدرم سرطان دارن الانم مادرم قلبش رگش کپ شده باید انجو بشه بستریش کردیم پول کم اوردم یه وسیله داشتم فروختم پولم کمه گوشی مدل نوکیا ۵ کارتونش ندارم چون ازشوهرم بخاطر اعتیاد میخاستم جدا بشم کل وسیلام جمع توکارتون که قصدطلاق داشتم  الان بدون کارتون هیچ جا ورنمیدارنش یه جا بهم گفته ۳۰۰ به نظرتون بیشترمیبرن یا این قیمته من بلدنیستم سردرمیارید بدمش یا نه

بزارش تو دیوار بفروش  اگه انتقال مالکیت داشته باشه نیازی به کارتنش نیست  ایشالا پدرتون ه ...

سلام عجله دارم بخاطراون میخام سری فروش بره انتقال مالکیت چجوریه بلدنیستم من اینو ۴ سال پیش گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عجله دارم بخاطراون میخام سری فروش بره انتقال مالکیت چجوریه بلدنیستم من اینو ۴ سال پیش گرفتم&nbs ...

گوشی به نام چه سیم کارتی شده باید با اون با کدش انتقال بدی 

چه حکایت عجیبی دارد پاییز عاشق را عاشق تر می کند و تنها را تنهاتر
گوشی به نام چه سیم کارتی شده باید با اون با کدش انتقال بدی 

من ازدوستم خریدم اون تقریبا ۵ماه بودخریده بودش بعدش گوشی جدیدمیخاست بخره ارزونتردادمن ورداشتمش نمیدونم بایدازش بپرسم

من ازدوستم خریدم اون تقریبا ۵ماه بودخریده بودش بعدش گوشی جدیدمیخاست بخره ارزونتردادمن ورداشتمش نمیدو ...

بپرسید انتقال نداشته باشه نمیگیرن

چه حکایت عجیبی دارد پاییز عاشق را عاشق تر می کند و تنها را تنهاتر