2777
2789

من پول کتاب تست ندارم 

نگید برم کار کنم چون الان نوزده سالمه و سنم خیلی بالا هست ، همچنین من از دانشگاه انصراف دادم فقط تا سال بعد فرصت دارم دانشگاه برم ، قرعه کشی همراه اول هم برنده نشدم اعتقادم به خدا از میان رفت ، خدا که می دونست من پول لازمم ،  خونمون هم هر روز جنگ و دعوا هست ، من ناچار هستم از رو پی دی اف شروع کنم بخونم ، تف به این زندگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرعه کشی همراه اول دیگه چیه

دو سال جهشی میخواستم بخونم ولی نشد چون ابتدایی بودم نمی دونستم جهشی خواندن چیه ، والدینم پیگیر نبودند ، زبانکده هم نرفتم ، مادرم همش تحقیرم می‌کنه ، پدر مادرم حرومزاده و کثیف و پست فطرت هستند ، من تنها سوالم ازشون اینه که خوب اگه اینقدر از من بدشون میومد من رو می‌فروختند ، به زور منو فرستادند انسانی ، یک سال هم به زور پشت کنکور انسانی موندم ، به زور فرستادند حسابداری دانشگاه آزاد ، از دانشگاه انصراف دادم ولی هنوز بهشون نگفتم اگه بگم خونه خون به پا میشه ، پول کتاب کنکور ریاضی هم ندارم ، مجبورم از رو گوشی بخونم ، صدای تلویزیون تو خونمون رو از عمد زیاد می کنند  همش تو خونمون جنگ و دعوا هست ، من چجوری درس بخونم ، تف به این زندگی کوفتی

نمیتونی بری خونه مادربزرگ پدربزرگ یافامیلی کسی؟

پدر بزرگ و مادربزرگ پدری و هم مادریم قبل از به دنیا اومدم از دنیا رفتند ، فامیل هام همه بدجنس هستند ، سالی یک بار هم خونمون کسی زنگ نمیزنه