2777
2789

سلام دوستان من دیگه نمی‌خوام تو این سایت بیام یا تا پیکی بزارم  اما الان یه چیزی دیدم گفتم بتون بگم تو این سایت در مورد چله عاشورا حق شناس زیاد تاپیک زده شده یه عده ام از این شرایط سوء استفاده مردم برای کلاهبرداری به این داستان های بلند بالایی که مینویسن توجهی نکنید که مثلاً من با شوهر دوست بودم خانوادم راضی نبودن ما ازدواج کنیم به یه خانوم که نفسش حقه گفتم چله برام گرفت اما اصلا نفس حق یعنی چی مگه امام و پیغمبر اصلا من نمی‌فهمم آخرشم معلوم نیست چی میشه. پول میدن اون طرفم نمی‌خونه و یا رعایت نمیکنه آخرشم میگن که اره چله گرفتیم حاجت نگرفتیم هم خودشون ناامیدم هم باعث ناامیدی دیگران میشن 

ثانیا اصل چله بر اینه که شما خودتون تلاش کنید بخونید اگه نتونستین شرایطش و نداشتین بدید براتون بخونن اونم جای مورد اطمینان نه هر کسی بگردین دنبال جای ارزون مگه خریده لباس این چله سخته و زمان بره اگه کسی ام جای شما بخونه 100%شما هم باید رعایت کنید مراقبه کنید و الا حاجت نمیگیرید توکل بخدا کنید و چله و بگیرید إن شاء الله کمکتون کنه به بهترین شکل حاجت روا بشید 

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر اعتقادم به هرچله و دعا یی نابود شده

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

توی سایت

به فقر

لباس ندارم

غذا ندارم

کار ندارم و بهم کار بدین

دعا میخونم

و

این موارد به هیچ عنوان توجهی نکنین

خیرات و پولهای ماهانه رو به خیریه شهرتون بدین خودشون خرج میکنن در این راه، یا به فقیری که میشناسین بدین

به هیچ عنوان گول این عناوین رو نخورین

آدم فقیر هزینه اینترنت نداره که بیست و چهارساعته بیاد سایت

الان همه یاد گرفتن تاپیک بزنن که هیچی تو یخچالمون نیست! 

گزارشش بزنین برای این موردها

💚

مگه کسیم داخل این تاپیکا میره اصلا

بله البته اصل تاپیک چیز بدی نیست اینکه من بیام از توسل که به امام ها کردم بگم و فقط و فقط قصدم اطلاع رسانی باشه برای کسایی که اگه تونستی ندارند براشون یه جرقه و امید بشه خیلیم خوب و پسندیده هست اما بعضیا تور پهن کردن میخوان ماهی بگیرن این خیلی بده