2777
2789
عنوان

هزیینه ازمایش قبل عمل بینی

113 بازدید | 16 پست

دخترا هزینه ازمایش قبل عمل بینی و میدونید چقدره؟ناشتابایدباشیم؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بیمه تکمیلی باشی هیچی  ناشتا هم باش

بیمه تکمیلی که هستم اما خب عمل زیبایی شامل بیمه نمیشه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
من یک ماه پیش عمل کروم آزمایش و چکاب کامل نوشت برام یک میلیون و ۲۰۰ شد  اره باید ناشنا باشی

چقد زیاد🙄😂

چقد زیاد🙄😂

اره یه عالمه آزمایش بود تیروعید خون ویتامین خیلی چند نوع کلا یه عالمه خون گرفتن واسه ۸ تا آزمایش گفتم چخبره اما دادم دیدم یک و دویست

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
آزمایش میخوای بدی ربطی به زیبایی نداره خودم سه شنبه عمل کردم 

عزیزم یعنی هیچ هزینه ای ندهدی ش

اره یه عالمه آزمایش بود تیروعید خون ویتامین خیلی چند نوع کلا یه عالمه خون گرفتن واسه ۸ تا آزمایش گفت ...

منم باید برم فک میکردم ۶۰۰ اینابشه😂

منم باید برم فک میکردم ۶۰۰ اینابشه😂

بستگی داره دکترت واست جند نوع آزمایش بنویسه برای من جند نوع نوشت چون آنلاین مشاوره کزد گفت باید چکاب کامل کنی اما دکتر شما شاید کمتر نوشته باشه یا هذینش کمتر بشه من دوستم رفته بود پیش دکتر من چون حظوری رفته بود خیای از آزمایش هارو براش ننوشته بود و کلا شده بود ۳۰۰ هذینش امت من مجازی بودم کلا ازم چکاب خاست

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
سرمد

باید بری یا تماس بگیری آزمایشگاه ببینی طرف قرارداد هست با بیمتون و آنلاین هست اگه هست میری آزمایش میدی البته بستگی یه نوع بیمه هم داره ما بیمه البرز هستیم برا آزمایش هیچی ندادم ولی برای اسکن ۲۰ درصد رو دادم  

بستگی داره دکترت واست جند نوع آزمایش بنویسه برای من جند نوع نوشت چون آنلاین مشاوره کزد گفت باید چکاب ...

ازمن فقط روی برگه ای که داده یک خط کلا نوشته و نمیدونم چقد میشه هزینش

۳بهمن هم عمل دارم