2777
2789
عنوان

شب قراره برام خواستگار بیاد

254 بازدید | 16 پست

کاش نظر منم برای پدرم مهم بود آقا من دوست ندارم ازدواج کنم نمیخوام مگه زوره؟؟؟

کاش انقدری بابام استقلال فکری داشت که مادر بزرگ ۸۰ ساله ام نتونه برای من تصمیم بگیره به کی بگم آقا من نزدیک دفاعیه ارشدمه همه جا فکر بچه ها شون رو آروم میذارن اینم شانس منه

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتین حرف بزنین به پسره بگو نه تمام

اینو میگم ولی حرصم از این میگیره که چرا از آدم نظر نخواسته راه میدن اون طرفم بلاخره گناه داره

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸
ناشکری نکن اسی بخدا عنوان تاپیکتو خوندم تو دلم گفتم وای خوش به حالت😅

انشاالله قسمتت بشه یه ازدواج خوب بکنی ولی واقعا دلت نخواد جای من باشی

اسی جان ببخشید سوالام بی ربطه ولی حواب بده لطفا 

شما مشکل هورمونی و ملی کیستیکت برطرف شد کامل ؟؟ اب چیاز رو کلا چندما زدی ؟؟ چقدر ریز مو دراوردی حجم موهاتم بیشتر شد به قدری که اطرافیان بگن موهات پرپشت شده ؟؟ 

ممنون میشن سوالامو جواب بدی خیلی مهمه برام این مسئله