2777
2789
نه بابا اصلا اگه سرجمع دوتا قاشق اب توش باشه خسلی کمه

اها خیلی ممنون

دو روز از موعدم گذشته یکم خون و لخته خیلی کوچک دیدم 

الان هم آب میاد هر از گاهی ،زیاد نیست 

ترسیدم گفتم نکنه اینطور شده باشه 

مرسی گلم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها خیلی ممنون دو روز از موعدم گذشته یکم خون و لخته خیلی کوچک دیدم  الان هم آب میاد هر از گاه ...

ازمایش ندادی؟؟

آب که ترشحه چیزی نیست 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
ازمایش ندادی؟؟ آب که ترشحه چیزی نیست 

اخه مثل ترشح نیست آبه 

نه هنوز ،به خاطر شرایط نتونستم برم 

اما بیبی چک دوبار زدم مثبت شد 

الان هم دو ماه هست از پریودیم گذشته 

ویار دارم، خیلی از خصوصیات زنای باردار رو دارم  

اخه مثل ترشح نیست آبه  نه هنوز ،به خاطر شرایط نتونستم برم  اما بیبی چک دوبار زدم مثبت شد ...

اوایل بارداری ترشحات این شکلیه

چقدر دل داری تو دختر چرا نمیری آزمایش بدی باید زیر نظر دکتر بری کلی آزمایشو سونوگرافی هست ک باید انجام بدی انقدر سرسری نگیر هرچیزیو واجب و لازمه اینا

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند