2777
2789
عنوان

تولد همسر

326 بازدید | 11 پست

سلام خانما ایده جالب بگید واسه سورپرایز کردن همسر من عقدم اولین تولدی هست که اون همسرم شده بگید چکار کنم ایده بدید چی بخرم واسش؟قبلا ماه‌گرد ایرپاد دادم ساعت خوبه بگیرم؟راستی بودجه هم ندارم آنچنان و تو عید تولدشه خونشون بچه زیاد هست نمیشه اونجا گرفت من دوست دارم دونفره باشه بعدش اگه کیکی گرفتیم میریم اونجا خونه خودشون کیک میخوریم ولی جشن اصلیش دونفره باشه تو اجتماع نباشه اما از یه طرف چون تو عید هست تولدش نمی‌دونم چکار کنم از طرفی خونشون خیلی رفت و آمده نمیشه راحت بود بچه هم زیاد دارن من بهش گفتم به سلیقه خودش یه دفترخاطرات برام بگیره میخام دفتر رو پرکنم از عاشقانه هامون یکی از کاربر های اینجا دلایل دوست داشتن نامزدش رو نوشته بود منم میخام این کارو کنم شما بگید چکار کنم چطور بنویسم چیا بنویسم بهتره؟اصلا ایده خوبی هست؟چطور بهش دفتر رو بدم واسه تولدش ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اون برا شما چیه خریده تاحالا؟

ببین از اول همه ش چیزای خاص و گرون نخر، بعدا چیز عادی خوشحالش نمیکنه ها. یا فک میکنه مثلا تغییر کردی.

یبار چیز خاص میخری دفعه بعد عادی بگیر مثلا یه پیراهن خوشگل.

دفترو ایده رمانتیکیه ولی مردا خیلی حال و حوصله خوندن ندارن، نمیدونم همسر شما چقدر احساسیه. اگه خیلییی احساسیه و میشینه میخونه واقعا، ایده خوبیه.وگرنه نه.

و اینکه تولدش میتونی یچیزی خودت درست کنی، با تنقلات و اینا، برید پارکی جایی بخورید و خوش بگذرونید. بعد شب با کیک برید پیش خانواده. اگه کافه هم خوشتون میاد اونم میشه.

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماشین همسرمو گرفتم گفتم بده لازم دارم

بعد بردم خونه پشت صندوقو تزئین کردم با کادو و باکس گل و شمع وکاپ کیک ریسه چراغ و عکس دونفرمون که سیاه و سفید چاپ کردم قاب کردم

بعد نزدیک غروب بهش زنگ زدم گفتم بیا باهم بریم دور دور

رفتیم پارک جنگلی اونا بالا یه فلاسک چای برداشتم که مثلا بریم بخوریم

بعد رسیدیم اون بالا

گفتم یه لحظه بشین تو ماشین من الان میام

رفتم در صندوقو باز کردم چراغو روشن کردم بعد صداش کردم

اومد انقد سورپرایز شد 

اون بالا دوتایی جشن گرفتیم و کلی خوش گدشت

راستش من با دفتر موافق نیستم آخه آقایون مثل ما احساساتی نیستن که بشینن خاطرات عاشقونه بخونن البته ای ...

اتفاقا همسرم از من احساساتی تره من خیلی احساساتی هستم اون بیشتر ازمن 😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اون برا شما چیه خریده تاحالا؟ ببین از اول همه ش چیزای خاص و گرون نخر، بعدا چیز عادی خوشحالش نمیکنه ...

راستش تا حالا دوبار برام طلا گرفته یکیش مناسبت خاصی نداشت یکیش مناسبتی بود ولی همسرم خیلی رمانتیک هست به قولی از صد صد خودش رو همیشه برام گذاشته بسیار احساساتی هست البته گل زیاد برام میگیره و بعد چون تو عید هست تولدش فک نکنم بشه از این کارا کنیم بریم پارک و اینا آخه ممکنه خانوادش باهاش باشن من روم نمیشه با خانوادش😁آخه گاهی که میریم بیرون دوتایی نمیریم مامانش هم هست چون قراره من پیششون زندگی کنم و خواهرش هم همیشه خونشونه با بچه هاش داداشش هم اکثر میاد حالا چون عید هست ممکنه اونا باهامون باشن من دوست دارم دوتایی باشه بعد میریم کیک هم میبیریم اونجا میخوریم روم نیست جلو خانوادش رمانتیک باشم یه جوری هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا همسرم از من احساساتی تره من خیلی احساساتی هستم اون بیشتر ازمن 😁

اگه بنظرت دفتر خوشحالش میکنه بگیر من خودم واس تولد همسرم لباس میخرم خوشش میاد میپوشه خب سلیقه ها متفاوته

من ماشین همسرمو گرفتم گفتم بده لازم دارم بعد بردم خونه پشت صندوقو تزئین کردم با کادو و باکس گل و شم ...

آخه من گواهینامه ندارم هنوز الان اقدام کردم واسش بهمن ماه اولین جلسم میشه و اینکه خونه هامون دوره از هم ممکنه من ماشینشو بردارم نیاز داشته باشه نمیتونه بیاد پیشم اگه ماشینش نباشه خونشون از خونه ما دوره منم عقدم هنوز

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه بنظرت دفتر خوشحالش میکنه بگیر من خودم واس تولد همسرم لباس میخرم خوشش میاد میپوشه خب سلیقه ها متف ...

من تا جایی که می‌شناسمش خیلی رمانتیک هست وقتی شنید اسمش رو چی سیو کردم تو گوشیم چشماش پر اشک شد بغض کرد😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و اینکه من واسه ماه‌گرد هامون هم همیشه چیز گرون گرون نخریدم براش یک بار ایرپاد گرفتم یک بار به پیراهن گرفتم یک بار بادی اسپلش گرفتم دوبار بودجه نداشتم نگرفتم این بار هم میخام جوراب بدم واسه تولدش هم گفتم ساعت بگیرم کمربند هم واسه روز مرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و اینکه من واسه ماه‌گرد هامون هم همیشه چیز گرون گرون نخریدم براش یک بار ایرپاد گرفتم یک بار به پیراه ...

ساعت و کمربند گزینه های خوبین عزیزم😍دفترم اگه میگی احساسیه پس خوشحالش میکنه

اگه پارک روت نمیشه دوتایی کافه برید، اونم نمیتونی؟ چندم عیده تولدش؟ میتونی قبل عید یه تولد دوتایی بگیری براش، بعد روز اصلی تولدش با خانواده ش باشید

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
ساعت و کمربند گزینه های خوبین عزیزم😍دفترم اگه میگی احساسیه پس خوشحالش میکنه اگه پارک روت نمیشه دوت ...

اره عزیزم خیلی احساسی هست نه پارک بیشتر راحت ترم تا تو مکان های سربسته مثل کافه آخه شرایط رزرو کردن هم ندارم مگه اینکه یکی رو بفرستم این کارو کنه که باز فک نکنم کسی واسم کاری انجام بده اواخر عید تولدش هست عزیزم و اینکه چون شب می‌ره سرکار فقط روز میتونم ببینمش و خانوادش تا جایی که من دیدم اهل جشن گرفتن و این چیزا نیستن یعنی تولدشون میشه فقط تبریک میگن یلدا هم جشن نگرفتن حتی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40