2777
2789
میفهمم ما ک وقت داریم همیشه با خانوادش میریم کم دوتایی جای من بودی چیکار میکردی😂😂😂 الان نظر داد ...

اخییی الان افتاد یادم پارسال میخاستیم بریم امام زاده زیارت انوقت شوهرم نگفت هیچی ولی بردم در خونه مامانم اینا گفت برو به مامانتم بگو بیاد بعد مامانم اومد مادر شوهرم تو راه که داشتیم میرفتیم دیدمون به شوهرمون گفتم بزن بغل تعارفش کن اینم بیاد گفت نه ولش کن چقد مادر شوهرم بعدش تیکه انداخت اذیتم کرد تنهایی گیرم میاورد تیکه مینداخت

اخییی الان افتاد یادم پارسال میخاستیم بریم امام زاده زیارت انوقت شوهرم نگفت هیچی ولی بردم در خونه ما ...

🤣🤣🤣🤣اخیییی میگه چقد تنهایی گیرم اورد تیکه مینداخت 

ن شوهر من خونه مامانم اینام باشه مامان منم میگه بریم اینجام ب خانوادش میگع بریم تکی خیلیییی کم میشه ک بریم😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣اخیییی میگه چقد تنهایی گیرم اورد تیکه مینداخت  ن شوهر من خونه مامانم اینام باشه مامان ...

در کل من خودمون بریم راحت تر چون به شدت ادم احساسی و رمانتیکم وقتی کسی باهامون باشه نمیشه رمانتیک بازی دربیاری حرصم میگیره

هرجا بریم پدر مادرش عین دم چسبیدن به ما بااینکه پنج تا پسر داره ولی چون تو یه ساختمونیم باید جورشو من بکشم امشب عروسی داریم وقراره باما بیان حتی یه اهنگم نمیتونیم بزاریم تو ماشین بخاطر اونا 

هرجا بریم پدر مادرش عین دم چسبیدن به ما بااینکه پنج تا پسر داره ولی چون تو یه ساختمونیم باید جورشو م ...

ای بابااااا همون چون نزدیکین باهم باید برین مام همسایه ایم همه جا باهمیم دیگ چی بشع جدا میریم