2777
2789
عنوان

یکی دیگه به جز تورو دوست داره

532 بازدید | 45 پست

یکی دیگه به جز تو رو دوست داره یعنی چی 

( یعنی هم منو دوست داره هم اونو ؛ یا فقط اونو دوست داره )

* داشتم به عشقم فکر میکردم یهویی چشمم خورد به ساعت گوشیم ( ساعت معکوس ) ۲۱ : ۱۲ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوبی من دیشب چله سوره عبس که ۴۱ بار قبل خواب میخونی رو انجام دادم دستم احساس سوزش کردم برای دفع طلسم ،جن عاشق و دشمن عالیه 

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

سلام گلم خوبی من دیشب چله سوره عبس که ۴۱ بار قبل خواب میخونی رو انجام دادم دستم احساس سوزش کردم برای ...

چه خوب موفق باشی 

منم دیشب هی احساسشون میکردم انگار چند نفر بودن نور سفید ، سایه ی سفید ، سایه ی سیاه بودن در کابینت هم باز و بسته شد 

الآن پریودم ، ببینم پاک شدم میتونم چله ها رو دوباره شروع کنم 

چه خوب موفق باشی  منم دیشب هی احساسشون میکردم انگار چند نفر بودن نور سفید ، سایه ی سفید ، سایه ...

چرا تموم نمیشن ؟؟🥺

میتونی بیای گروه ایتا ؟

ندارم‌ ببینم میتونم‌ یه سیم کارت به اسم یکی دیگه بخرم اونوقت همه رو نصب میکنم 

ینی فقط نی نی سایت داری ؟

خب با من خط من ایتا نصب کن 

شمارتو بده برات کد ورود میفرستم 

ینی فقط نی نی سایت داری ؟ خب با من خط من ایتا نصب کن  شمارتو بده برات کد ورود میفرستم

سلام تا چند روز دیگه این سیم کارتم مسدود میشه ) یه سیم کارت دیگه میخرم نصب میکنم همه رو ، روبیکا ، ایتا 

بعد بهتون اطلاع میدم‌

برای کاربر kilips

* مزاج اختری 

اسم شخص و مادرش رو مینویسی خودش حساب میکنه ( شخص در چه مزاجی هست ) 

فقط اسمی که میزنی ، تفاسیری داره یعنی این ۲ تا عکس : 

+ گچپژ حذف هستند ( البته در سایت آزمون مزاج اختری جای گچپژ کجبز میزاره که غلطه " گچپژ حذف هستند البته یه عده میگن باید جای گچپژ کجبز میگذاریم اما تجربه ی من از فامیلا و دوستام و سلبریتی ها معلوم کرد گچپژ حذف بشه درست تره ، همینطور در سایتی هم گفته بود بعضاً جای گچپژ کجبز میزارن که در بسیاری از محاسبات غلط در میاد پس گچپژ حذف بشه درست تره مثلا پری میشه ری،  پژمان میشه مان و ... 

* دستی هم میشه حساب کرد ( با رعایت اون ۲ تا عکس بالایی ) اسم شخص + مادرش را به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را تقسیم بر عدد ۱۲ میکنیم باقیمانده عددی بین ۱ تا ۱۲ است ۰ هم همون ۱۲ است 

برای کاربر kilips * مزاج اختری  اسم شخص و مادرش رو مینویسی خودش حساب میکنه ( شخ ...

و 

باقیمانده : ۱ " برج حَمَل ( فروردین ) ، ۵ برج اسد ( مرداد ) و غیره 

در مزاج اختری 

تیتر اول : آزمون مزاج اختری : 

اسم شخص و مادرش رو مینویسی بعد میاره که جز کدوم مزاج هستید مثلا مزاج گرم و تر ( عنصر هوا یا باد ) بروج جوزا،  میزان ، دلو 

زمان بستن حرز روز پنجشنبه است و ...