@نادیا_۰۱
سلام کلاً ۲ تا تاپیک داشتی خودم اونجاها نگفتم چون میگفتم کامنتها و درخواست های دوستی زیادی برام میاد و توضیح تک تک کامنتها و رتق و فتق درخولست های دوستی برای همه خسته کننده و طاقت فرساس (( به خاطر همین فقط اونایی رو محاسبه میکنم که وضعیت نابسامانی دارن ، بقیه از سر کنجکاوی درخواست دوستی میدن فکر میکنن راحته ( محاسبش ۱_۲ ساعت وقت میبره ) ،،، تاپیکای خودمم قفلن اومدم اینکی کاربریم
من بلدم قسمت در ازدواج رو محاسبه کنم ( رایگان و بدون هزینه ) : سال ۹۶ بود کتاب مجربات ابن سینا رو خوندم توش در مورد درجه دوستی زن و مرد نوشته بود
منم تو گوگل سرچ کردم : درجه دوستی زن و مرد ( سایت های اهورا مشکان ازدواج اومد ) برام جالب شد پدینت گرفتم و مطالعه کردم و محاسباتش رو یاد گرفتم
منبع محاسباتم سایت های اهورا مشکان ازدواج هست
طالع محاسبه میسه بعد نظر داد به پای این زندگی بمان یا نه : اگر در طالع و قسمت هم بودید چنتا راهکار دارم بهت میگم ،،، اگر در طالع و قسمت هم نبودین باز چنتا راهکار بهت میگم .
میخوای آشنا شی : تو گوگل بنویس : درجه دوستی زن و مرد (( سایت های اهورا مشکان ازدواج رو میاره )) ننویس درجه ی دوستی زن و مرد . بنویس درجه دوستی زن و مرد
( درجه دوستی زن و مرد )
بعدش تو گوگل بنویس : اهورا مشکان ازدواج
۲_۳ تا سایته ( منبع محاسباتمه )
اگه تمایل داشتی درخواست دوستی بده برات رایگان محاسبه کنم
محاسباتس ایناس :
۱ : محاسبه ی ستاره ی دوام ( محاسبه به روش جناب شیخ بهایی " مجربه " ) : تو گوگل بنویسی ستاره ی دوام میاره
۲ : محاسبه ی ستاره ی عشق
۳ : محاسبه ی لوح اختلاط ( محاسبه به روش ابوریحان بیرونی )
۴ : محاسبه ی بچه دار میشوند یا نه ( ابن سینا " مجربه " )
۵ : محاسبه ی درجه دوستی زن و مرد ( ابن سینا " مجربه " )
۶ : محاسبه ی کیفیت زندگی زن و مرد ( ابن سینا " مجربه " )
۷ : دانستن عاقبت این دو
۸ : دانستن ساعت ؛ روز ؛ ماه ؛ سال عقد ( برای فهمیدن اینکه عقد در روز نحس جاری شده ، یا روز عادی ، یا روز سعد )
شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ و ۷ ( اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان ) نیازه
شماره های ۵ و ۶ ( اسم زن و مرد " بدون نام مادرانشان " : آنطور که صدا میزنند " )
مدیر و محقق و فقیه و گردآورنده ی سایت های اهورا مشکان ازدواج : آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی هست ( ایشون گفته قبل از عقد محاسبات را انجام دهید تا طرفین بعدها دردسر طلاق نکشند ، یا گفته : محاسبات رو که یاد گرفتید برای اونایی که متارکه کردن رو محاسبه کنید خواهید دید نتیجه دقیقا طلاق اومد )
اگر نمیخوایید محاسبه کنم بگید منتظر نمونم 🌹