2777
2789
عنوان

یکی دیگه به جز تورو دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 45 پست
و  باقیمانده : ۱ " برج حَمَل ( فروردین ) ، ۵ برج اسد ( مرداد ) ...

دستت درد نکنه مهربانو، ممنونم وقت گذاشتی تایپ کردی

حتما انجام میدم

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

@نادیا_۰۱‍ 

سلام کلاً ۲ تا تاپیک داشتی خودم اونجاها نگفتم چون میگفتم کامنتها و درخواست های دوستی زیادی برام میاد و توضیح تک تک کامنتها و رتق و فتق درخولست های دوستی برای همه خسته کننده و طاقت فرساس (( به خاطر همین فقط اونایی رو محاسبه میکنم که وضعیت نابسامانی دارن ، بقیه از سر کنجکاوی درخواست دوستی میدن فکر میکنن راحته ( محاسبش ۱_۲ ساعت وقت میبره ) ،،، تاپیکای خودمم قفلن اومدم اینکی کاربریم‌ 

من بلدم قسمت در ازدواج رو محاسبه کنم ( رایگان و بدون هزینه ) : سال ۹۶ بود کتاب مجربات ابن سینا رو خوندم توش در مورد درجه دوستی زن و مرد نوشته بود 

منم تو گوگل سرچ کردم : درجه دوستی زن و مرد ( سایت های اهورا مشکان ازدواج اومد ) برام جالب شد پدینت گرفتم و مطالعه کردم و محاسباتش رو یاد گرفتم 

منبع محاسباتم سایت های اهورا مشکان ازدواج هست 

طالع محاسبه میسه بعد نظر داد به پای این زندگی بمان یا نه : اگر در طالع و قسمت هم بودید چنتا راهکار دارم بهت میگم ،،، اگر در طالع و قسمت هم نبودین باز چنتا راهکار بهت میگم‌ . 

میخوای آشنا شی : تو گوگل بنویس : درجه دوستی زن و مرد (( سایت های اهورا مشکان ازدواج رو میاره )) ننویس درجه ی دوستی زن و مرد . بنویس درجه دوستی زن و مرد 

( درجه دوستی زن و مرد ) 

بعدش تو گوگل بنویس : اهورا مشکان ازدواج 

۲_۳ تا سایته ( منبع محاسباتمه ) 

اگه تمایل داشتی درخواست دوستی بده برات رایگان محاسبه کنم 

محاسباتس ایناس : 

۱ : محاسبه ی ستاره ی دوام ( محاسبه به روش جناب شیخ بهایی " مجربه " ) : تو گوگل بنویسی ستاره ی دوام میاره 

۲ : محاسبه ی ستاره ی عشق 

۳ : محاسبه ی لوح اختلاط ( محاسبه به روش ابوریحان بیرونی ) 

۴ : محاسبه ی بچه دار میشوند یا نه ( ابن سینا " مجربه " ) 

۵ : محاسبه ی درجه دوستی زن و مرد ( ابن سینا " مجربه " ) 

۶ : محاسبه ی کیفیت زندگی زن و مرد ( ابن سینا " مجربه " ) 

۷ : دانستن عاقبت این دو 

۸ : دانستن ساعت ؛ روز ؛ ماه ؛ سال عقد ( برای فهمیدن اینکه عقد در روز نحس جاری شده ، یا روز عادی ، یا روز سعد ) 

شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ و ۷ ( اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان ) نیازه

شماره های ۵ و ۶ ( اسم زن و مرد " بدون نام مادرانشان " : آنطور که صدا میزنند " ) 

مدیر و محقق و فقیه و گردآورنده ی سایت های اهورا مشکان ازدواج : آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی هست ( ایشون گفته قبل از عقد محاسبات را انجام دهید تا طرفین بعدها دردسر طلاق نکشند ، یا گفته : محاسبات رو که یاد گرفتید برای اونایی که متارکه کردن رو محاسبه کنید خواهید دید نتیجه دقیقا طلاق اومد ) 

اگر نمیخوایید محاسبه کنم بگید منتظر نمونم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید چیکار کنم؟ تو گوگل بزنم؟

نه فقط راهنمایی کردم که منبع محاسباتم : سایت های : اهورا مشکان ازدواج هست از خودم چیزی نمیگم 

محاسباتس رو فقط من بلدم و آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی ، خودمم سال ۹۶ بود اززیایت هاس پرینت گرفتم خونوم و یاد گرفتم

نه فقط راهنمایی کردم که منبع محاسباتم : سایت های : اهورا مشکان ازدواج هست از خودم چیزی نمیگم محاسبات ...

من شخصی بهتون پیام دادم اگر اطلاعاتی میخواید بدم

و من دیگر جوان نخواهم شد....

@نادیا_۰۱‍ سلام کلاً ۲ تا تاپیک داشتی خودم اونجاها نگفتم چون میگفتم کامنتها و درخواست های دوستی زیاد ...

سلام من یلدم طالع و قسمت ازدواج رو محاسبه کنم ( رایگان و بدون هزینه ) 

ولی توضیح نمیدم فقط نتیجه رو میگم‌

اگر تمایل داشتی اینجا یا دررخصوصی محاسبه کنم‌

اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان ( ستاره ی دوام ، لوح لختلاط ، ستاره ی عشق ، دانستن عاقبت این دو ، بچه دار میشوند یا نه ) 

اسم مستعار ( فقط زن و مرد ( درجه ی دوستی زن و مرد ، کیفیت زندگی زن و مرد ) 

+ تاریخ عقد ( روز و ساعتی که بله دادی " چه اول صیغه ی محرمیت بوده چه کلاً صیغه ی عقد دائم بوده ) : برای اینکه ببینیم عقد در روز و ساعت نحس جاری شده یا روز و ساعت سعد یا روز و ساعت عادی : اگر عقد در روز و ساعت نحس جاری شده باشه ====== اینم کم کم باعث بروز مشکلات و مشاجرات و دردسرها و در نهایت منجر به متارکه میشه چه در طالع و قسمت هم باشن چه نباشن 

@asalkhanomm‍