2777
2789
عنوان

مهمونی خانواده ها

273 بازدید | 5 پست

بچه ها یادتونه چند شب پیشا گفتم زن داداشم تو مهمونی چی گفت بهم؟ (اولین تاپیکم)

حالا امشب خانواده همسرم و خانواده خودمو دعوت کردم. به نظرتون اگه دوباره تیکه انداخت چی بگم

من جات باشم امشب یه مدل غذا درست میکنم  سرسفره بهش میگم من هنرای تورو ندارم یه مدل درست کردم.

خب اینجوری که فکر میکنه حق با خودش بوده😂 اخه من واقعا آشپزیم خوبه ولی چون وقت نمیکنم آشپزی نمیکنم. ولی اون یه جوری گفت که انگار من بلد نیستم آشپزی کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم نیش و کنایه های دیگران اهمیتی در زندگی ما نداره و نباید اهمیت بدیم، ولی حالا که اینقدر شما بهت برخورده و ناراحت شدی و فکرت درگیره، خب یه سری وقت بزار به همراه همون خانومی که میان کمک تون، همه ی هنرهاتو به نمایش بزار. 

من خانم های شاغل زیادی رو میشناسم که با برنامه‌ریزی خيلي از تدارکات مهمونی رو از روز قبل انجام میدن ...

دقیقا منم از همین ناراحت شدم‌. من هر موقع مهموت دعوت میکنم همه کارا رو خودم میکنم. حالا ایشالا که امشب همه چیز خوب پیش میره