2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرشون بعد قهر میاد برای اشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 27 پست
ما دوسه روز پیش دعوای بدی کردیم البته بیشتر از سمت من صدا بالا بود  شوهرم یه اشتباهی کرده بود& ...

شوهر من اصلا انیطوری رفتار نمیکنه بیشتر خوشحال میشه قهریم بعد وقتی قهریم راحت تر حس میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میدونی یه جوری قهر میکنه که اصلا خواسته اش از قهر اینه که باهم حرف نزنیم

حالا ک اینجوریه توام هی حرف بزن هر چی دلت میخاد بگو من انقد حرف میزنم ک میگه غلط کردم ببخشید.تو ول کن نیستی🫥

حالا ک اینجوریه توام هی حرف بزن هر چی دلت میخاد بگو من انقد حرف میزنم ک میگه غلط کردم ببخشید.تو ول ک ...

اخه اونجوری یه حرفایی بهم میزنه که بدتر دلم میشکنه قبل ازدواج خودشو خانوادش دیگه میمردن برام الان فقط میخان از سرم بزنن که بیام هم سطح اینا بشم

نه نمیشه چون خیلی بچه ننه اس اصلا خصوصیات مرد رو نداره انگار دارم با یه زن زندگی میکنم

مى خواد گربه رو دم حجله بكشه و جا پاشو محكم كنه

فقط همينقدر بگم كلا قهر و فاصله گرفتن همه چيو بدتر از قبل مى كنه

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅