چطوری به خودتون جذبشون میکنید چیکار میکنید که بیان طرفتون شوهر من بشدت بیتوجه ینی ۱ هفته ای میشه خیلی شدید تر شده قبلش خوب بود درباره یه چیزی که مربوط به کارش بود موافقت نمیکردم بعد خیلی خوب شده بود بهم میگفت با این کار زندگیمون زیر و رو میشه بعد من که موافقت کردم بیتوجه شده بد رفتاری میکنه باهام نمیدونم هدفش چیه
الانم قهرم باهاش رفت صبحونه رو خونه مامانش خورد بعد رفت بیرون😞
سر دذ نمیارم چجوری اینطوری میشه.منو شوهرم قهرم باشیم یا من یا اون صبحانرو حاضر میکنیم و با هم میخوریم تازه اون لقمه میده بهم حتی قهر باشیم.منم تو مسایل کاریش دخالت نمیکنم نظرمو میگم اما دخالت نه چون کار من نیست.اونم به همین صورت.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر قرار بره؟تنهایی قرار بره؟چرا تورو نمیتونه ببره؟ منم قراذ باشه بخاطر کارم برم خا ج عنرا شوهرم م ...
بله ۵ سال اول گفت برم برگردم ال میکنم بل میکنم گفتم اوکی برو ولی الان هنوز یه ماه نشده این کارا رو میکنه با خانواده اش خوش و بش میکنه با من دعوا داره منم تصمیم گرفتم اگه خوب نشه طلاقم رو میگیرم تا کی باید اسیر دستش بشم
ما دوسه روز پیش دعوای بدی کردیم البته بیشتر از سمت من صدا بالا بود
شوهرم یه اشتباهی کرده بود
من قبل دعوامون آنقدر بهش محبت میکردم دوسه روز گذاشتم تو حال خودش بی محلی کردم بهش طاقت نیاورد یا با پیام یا عمل یا بوسیدن دستام معذرت خواهی خودش نشون داد