2777
2789

درسته زندگی هیچ کس مثل هم نیست اما این همه ناملایمت هارو دیگه حقم نیست 

دوست خیلی نزدیکم که جدا شده خیلی کنارش بودم حتی خونه دوستایه دیگمم بردمش گفتم بیا حالت عوض شه ( من با یه بچه دارم جدا میشم خونه مادرممم ) امروز بهش زنگ زدم گفتم بیا پیشم گفت نمیتونم گفتم حالم بده گفتم نمیام با دوستام میرم کوه یه تعارف نکرد به من که بیا باهامون خیلی دلم شکست .

من وضع مالیم زیاد خوب نیست حتی یه ماشینم نداریم بریم یه دور بزنیم با این کارش یاد بدبختیام افتادم  اما این وضع تغییر میدم بعد جدایییم تلاش می‌کنم خیلی امیدوارم خدا کمکم کنه 

توقعت بیجا بوده آدما همینن نباید ازشون انتظاری داشته باشه خوبی می‌کنی بدون توقع بکن وگرنه بعدش مثل الان جا میخوری!

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

شاید رفیق های بهتری پیدا کرده و حوصله غصه خوردن نداشته. مثلا غصه خودم کمه غصه دیگران هم بخورم. شایدم منظور نداشته. توقع نکردن از هر چی راحت تره

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادی از خودت برا دیگران مایه نذار

موفق باشی

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

عزیزدلم وقتی خوبی میکنی به کسی نباید توقع خوبی داشته باشی ازشون همه که مث تو نیستن دلشون دریا باشه.

من خودم آدمیم ک تا رفیقم حالش بد باشه زود آماده میشم میرم پیشش یکم بخنده.

ولی الان خبری از خانوم نیست😁

منم پیگیر نمیشم

به ماشین احتیاجی نیست 

دست بچتو بگیر برین پیاده روی برین دور بزنین ذرت بخورین، اگه بزرگه برین کافه، 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

آدم برا خانواده خودش هم ک هرکاری کرده و کنارشون بوده  باز یه جاهای موقع سختی کنارش نیستن دیگ دیگران ک انتظاری نیس میدونم سخته ها دوست داری کنارت باشن ولی روزگار همینه نباید زیاد برا اطرافیان مایه گزاشت ک بعد خودمون اذیت بشیم چرا ما بودیم اونا نیستن