2777
2789

چقدر دلم میخواست دیگه از زندگیش میرفتم دیگه دست بهم میزنه چندشم میشه...خدایا چیکارکنم😢

میخواد هرجوری شده منو باردار کنه که بمونم تو زندگی سگیش...

خدایا من دیگه نمیکشم تو رو به بزرگیت بسسسسه....

منم همینطور اما مجبورم نگهش دارم چون کلی قرض از خانوادم داره باید اونارو بده ولی دوباره داره اینکارو میکنه بهش دوباره شک کردم خدایا خودت رحم کن ایندفعه دیگ طاقتشو ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور اما مجبورم نگهش دارم چون کلی قرض از خانوادم داره باید اونارو بده ولی دوباره داره اینکارو ...

آخه چجوری تحمل کنیم من دارم واقعا عذاب میکشم انگارتوقفسم😢😢😢

اگه بچه نداری برو ولی اگه داری یه مدت صبر کن باهاش سرسنگین باش و بیشتر فکر کن بخاطر بچت .وقتایی که تنهایی گریه کن تا خالی شی فک نکن زود سرپا میشی دوره سوگت رو بگذرون و بعد شاید حالت کمی بهتر شد.اگه شرایطش رو دادی حتما پیش یه روانشناس خوب برو.در آخر امیدوارم بتونی زخمت رو التیام ببخشی🌹

خوب کاری میکنی سعی کن نفرتتو بهش نشون بدی که بفهمه چقد ازش متنفری خودتم قرص بخور حامله نشی که به هدف ...

قرص میخورم یواشکی...خوشبختانه اسپرماش کم تحرکه چون اعتیاد داره ولی ازاون طرف داره قرص تقویت اسپرم میخوره😔 ...

هرکی یه دردی داره هعیییی خدا کنه یه روزی برسه هیشکی مشکل نداشته باشه و حس آرامش تمام وجودشو بگیره

درد و رنج و بدبحتیای من تمومی نداره یعنی نشد تو این دنیای لعنتی یه روز خوش ببینم... تا دم مرگ ادم باید زجرکش بشه😢

قرص میخورم یواشکی...خوشبختانه اسپرماش کم تحرکه چون اعتیاد داره ولی ازاون طرف داره قرص تقویت اسپرم می ...

همه هنرهارو هم باهم داره اخه بگو تودیگه خیانت کردنت چیه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

قرص میخورم یواشکی...خوشبختانه اسپرماش کم تحرکه چون اعتیاد داره ولی ازاون طرف داره قرص تقویت اسپرم می ...

خدای بزرگگگگگگ اعتیاد هم داره ولش کن توروخدا طلاق بگیر ازش چه شوهریه آخه این خودتو بدبخت نکن توروخدا پدرمادرت تورو به چه سختی بزرگ کردن که بیای خودتو بدبخت کنی

معتاده و خیانتم میکنه! اون کیه که باهاش رابطه داره.

خیانتم نکرد شما باید بری،با ادم معتاد نمیشه زندگی کرد. فقط بچه دار نشی که گیر می کنی

اگه بچه نداری برو ولی اگه داری یه مدت صبر کن باهاش سرسنگین باش و بیشتر فکر کن بخاطر بچت .وقتایی که ت ...

میخوام برم اما باکدوم پول حتی کسی رو ندارم ازش قرض بگیرم ..چه غلطی بکنم بیست ملیون اگه داشتم میتونستم یه جایی رو اجاره کنم برم سرکار دیگه یواشکی میرفتم ازخونش بعد درخواست طلاق میدادم...تهدیدم کرده اگه بفهمه تو فکر طلاقم منو میکشه😢ممکنه اینکارو بکنه واقعا

درد و رنج و بدبحتیای من تمومی نداره یعنی نشد تو این دنیای لعنتی یه روز خوش ببینم... تا دم مرگ ادم با ...

تو بچه نداری و این یه نقطه مثبته واست  تو جوونی و فرصت شاد زندگی کردنو داری  اگر به هیچ صراطی مستقیم نمیشه و همچنان خیانت میکنه خودتو نجات بده  از یه روزنه واسه خودت دنیای امید بساز  سخته خیلی سخته ولی تنهایی و با سختی اما با عزت زندگی کردن بهتره تا با خفت اما تو آسایش زندگی کردن