نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦♀️
چرا ناشکری میکنی عزیزم. خیلیا متاهل هستن و وضع شما رو دارن. سرمایه گذاری کردی در آینده بهره ش رو میب ...
درسته در آینده بهره داره ولی در حال حاضر من هیچی ندارم تو بدترین شرایط جسمی گاهی روزا میرم سرکار فقط بخاطر اینکه از حقوقم کسر نشه و هیچکسم پشتم نیس خودم تنهام
بله یه جا سرمایه گذاری کردم ولی خب درحال حاضر هیچی دستمو نمیگیره با ۵۰۰ عملا هیچی ندارم
سلام عزیزم.خیلی ذکر وسوره هست برای افزایش روزی.از نت سرچ کن
من خودم همیشه میخونم.ان شاالله مشکلتون رفع میشه
💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️
واسه کسایی که شوراخ دعارو پیدا کردن عالیه برای افرد معمولی و عادی و نرمال که بخوان از صفر شرو ...
همه شون پولدارن خدا بهشون بیشتر بده ولی اینکه میگه آسونه سوزم میگیره خانومش برای دوخت لباس دوبرابر حقوق یه ماه منو میده به راحتی بعد من ۶۰ روز هرروز باید برم تا بتونم اونقدر پول داشته باشم اونم که نمیره واسه خوشگذرونی میره برا قسط