2777
2789
درسته در آینده بهره داره ولی در حال حاضر من هیچی ندارم تو بدترین شرایط جسمی گاهی روزا میرم سرکار فقط ...

خیلیا شرایطشون اینطوریه. تازه میگم شما مجردی. دختر عموی من چند سال اینطوری بود. یادش بخیر چقدر دلمون براش میسوخت. الان 2 تا خونه داره مثل پادشاها زندگی میکنه. حالا اون دلش به حال ما میسوزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا شرایطشون اینطوریه. تازه میگم شما مجردی. دختر عموی من چند سال اینطوری بود. یادش بخیر چقدر دلمون ...

خدا کنه آینده م خوب بشه ارزش اینهمه سختی رو داشته باشه

انشالله که جواب میده ،ماه بعد عیدی تو میدن ،برو بازار خرج خودت کن .حالت بهتر میشه

عیدی مو گذاشتم گوشی بخرم متاسفانه دو هفته پیش گوشیمو ازم دزدیدن 😭😭همش بدبیاری الان موقتا گوشی قدیمی همکارمو قرض گرفتم 😭😭

دوست دیگمون گفت امتحان میکنم مرسی ک گفتی

با خلوص و اعتقاد قلبی به خدا و توکل بر خدای متعال، نیت کنید و هر روز 7 بار دعای زیر را قرائت کنید.

“بسمُ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم، اللَّهُمَّ إِنّی ضَعیفٌ فَقَوِّنی،

اللَّهُمَّ إِنّی ذَلیلٌ فَأَعِزَّنی، اللَّهُمَّ إِنّی فَقیرٌ فَاَغنِنی،

برحمتک یاارحم الراحمین

حضرت رسول(ص):

هر کس بخواهد روزی او فراخ شود و به آسانی به او برسد :

باید هر روز بامداد و شبانگاه این دعا را سه مرتبه بخواند به قدری مؤثر و نتیجه بخش است که فرزندان او تا هفت پشت محتاج مخلوق نگردند.ܓ✿

یاالله یاالله یاالله یاربُّ  یاربُّ یاربُّ یاذالجلال واِلاکرام اَسئلُکَ بِاسمکَ العظیمِ الاعظم اَن تَرزُقَنی رِزقاً واسعاً حلالاً طیباً بِرَحمتکَ یااَرحم الراحمین

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

ممنون عزیز حتما میخونم🥲🤝🏼

امتحانش کن خودت میبینی نتیجرو ان شاالله

هر شب سوره واقعه 

(هرصبح ۲۱ بار ان الله هو رزاق ذالقوت المتین)

گوشیم بد مینویسه.آیه ۵۸ سوره ذاریات هست.درستشو بخون.من نتیجه دیدم بااینکه فقط چند روز هست میخونم.خیلی ذکراهستن.یا رزاق.اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک.

.هرصبح ۴۰ مرتبه خدایا روزی مرااز غیب برسان.و...

سلامت باشی عزیزم

التماس دعا

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️