2777
2789

دوساعته تو بغلش وول میخورم اینور اونور گوشی دستمم نگرفتم بعد دیدم خوابم نیومد گوشیودستم گرفتم پاشده میگ چراغارو پاشوبرو خاموش کن خوب.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت که شبا شوهرت خونس ،لعنت به شیفت شب بخدا تپش قلب گرفتم وقتی که تنهام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

میگ تو بمن نمیرسی دذصورتیکه ازلحاظ جنسی کاملا تامینه  ازلحاظ محبت هم خودش کم میزاره

فقط از لحاط جنسی تأمینه؟ 

معمولا مردا فقط شکم  زیر شکم

به خورد و خوراکشم حواست باشه گلم

البته هستن معدود مردایی که رو تمیزی خونه هم خساسن که دیگه کار زنشون ساختس

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

وااای بخدا ک نی نی کوچولوان این مردا😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️همسر من حالا گیر داده نصف شبی میگه زنگ بزن ب دوستم شربت معدمو بیاره منم دیدم کوتاه نمیاد گوشیشو برداشتم یهو داد زدم میشه پیام بدم ب جای زنگ  ساعت ۴ صبحه هاااا،تازه از خواب پرید گفت ب کی پیام بدی گفتم هی میگی زنگ بزنم خب یکم غر زد گفت هرکاری صلاح میدونی بکن باز گرفت خوابید😂🤦🏻‍♀️

اره خداروشکر اما منم ازلحاظ روحی داغونم 

درست میشه همه چیز چه میشه کرد هرکسی یه شرایطی داره و باید باهاش کناربیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫