یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوش به حالت که شبا شوهرت خونس ،لعنت به شیفت شب بخدا تپش قلب گرفتم وقتی که تنهام
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
میگ تو بمن نمیرسی دذصورتیکه ازلحاظ جنسی کاملا تامینه ازلحاظ محبت هم خودش کم میزاره
فقط از لحاط جنسی تأمینه؟
معمولا مردا فقط شکم زیر شکم
به خورد و خوراکشم حواست باشه گلم
البته هستن معدود مردایی که رو تمیزی خونه هم خساسن که دیگه کار زنشون ساختس
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
وااای بخدا ک نی نی کوچولوان این مردا😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️همسر من حالا گیر داده نصف شبی میگه زنگ بزن ب دوستم شربت معدمو بیاره منم دیدم کوتاه نمیاد گوشیشو برداشتم یهو داد زدم میشه پیام بدم ب جای زنگ ساعت ۴ صبحه هاااا،تازه از خواب پرید گفت ب کی پیام بدی گفتم هی میگی زنگ بزنم خب یکم غر زد گفت هرکاری صلاح میدونی بکن باز گرفت خوابید😂🤦🏻♀️
درست میشه همه چیز چه میشه کرد هرکسی یه شرایطی داره و باید باهاش کناربیاد
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫