2777
2789
همون چند قطره هم خیس میکنه

نه اصلااا

معذرت میخوام سرویس بهداشتی میرم خارج میشه 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی یک کوچولو ترشح باشه خیلی بدم میاد به لباسم بچسبه

چسبناک نیست که 

ولی بدن با بدن متفاوته 

من با لباس زیر طاقتم نمیگیره 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
منم دقیقااا..ولی کاپ بزار راحت باشی

چه مارکی خریدی کاپ سایز چند نشتی داره ؟

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

خب شلوار خیس میشه میندازید لباسشویی ترشح پاک نمیشه همه لباسا نجس میشن

ترشح نجس نیست

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من یه شب بدون لباس زیر با دامن خوابیدم همش احساس میکردم یچیزی داره ازم میریزه رو دامنم و زمین

من قبل پریو این شکلیم

زیاد میشه

چسبناک نیست که  ولی بدن با بدن متفاوته  من با لباس زیر طاقتم نمیگیره

خوب عزیزم وقتی ترشحات خارج میشه بالاخره به یه جایی باید بچسبه دیگه حتی اگر کاملا مایع و غیر چسبناک باشه یا به بدن خود آدم میچسبه خشک میشه همونجا یا به لباسی که باهاش در تماس باشه. من پد میذارم که به موقع تعویض کنم و همیشه تمیز باشه

من اصلا نمیپوشم مگ پریودی ک اونم لحظه شماری میکنم پرتش کنم😂روزی دوبارم عوض میکنم بااب داغ صابون میشورم.ترشح ندارم خاک‌توسر بی ریختش خشک خشکه😂لیزرم رفتم 

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
خب شلوار خیس میشه میندازید لباسشویی ترشح پاک نمیشه همه لباسا نجس میشن

وا بسم الله.اون ماشین چنان داغ میشه حرارت میده به لباس ک هیچ‌گونه میکروبی نمیمونه بد شما میگین همه لباسا نجس میشن.قابل توجهت فقط منی حرامه وگرنه ت شح نجس حرام نیست

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
مارک لونت  سایز ۲ خریدم نه نشتی نداره اصلا...سایز یک واسه کسایی که زایمان نکردن یا به قول خودم ...

مرسی🤚

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

اصلا برام قابل تحمل نیست بدون لباس زیر باشم. تازه همیشه پد روزانه هم میذارم. مگه میشه بدون لباس زیر؟ ...

بعضیام ترشح ندارن خب

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱