2777
2789

هر کس گاهی یه شونه میخواد برای گریه 

کسی که مریض روحی هست یا وسواس داره یه شونه که بتونه درکش کنه میخواد برای گریه

کسی که همسرش بهش خیانت کرده زندگیش داره از هم میپاشه یه شونه میخواد برا گریه که بگه نجاااتم بده

کسی که داره تمام مدت برای کنکور میخونه یه شونه میخواد تا بتونه درکش کنه از درون داره چه زجری میکشه...

کسی که ذهن و روانش اسیرش کرده و هیچکس نمیتونه درکش کنه یه شونه میخواد تا بهش بگه میفهممت گریه کن عزیزم گریه زیباست

کسی که توی قرض و وام و ... مونده یه شونه میخواد تا گریه کنه بگه حالم خرابه چیکار کنم...

همه کسی و میخوایم تا درکمون کنه خیلی از آدمای بیرون درک نمیکنن ، راه حل میدن اما از اعماق وجود درک نمیکنن(: 

گریه کن عزیزم... امشب شب جمعست برو بغل خدا گریه کن و باهاش حرف بزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من احتیاج دارم ب یه نفردارم درکم کنه همین :(

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
هممون احتیاح داریم اما هیچ کس غیر خدا اون قدر درکمون نمیکنه که بتونیم بغلش داد بزنیم که خسته ایم

خدا ؟منودیگ اونم درک‌نمیکنه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
راستش خسته ام خدا صبرش زیاده و انگار بال بال زدن مون براش مهم نیس😔ولی من با ۲۶ هفت سال سن دیگه کم ...

داد بزن بگو دارم میسوزم ولی میسازم به تقدیرم دارم له میشم اما میجنگم مگن اگر همه برگردیم به اون دنیا خدا کلی مشکل بزاره جلومون و بگه از بین اینا خودت انتخاب کن باز همون مشکل خودمون و برمیداریم

داد بزن بگو دارم میسوزم ولی میسازم به تقدیرم دارم له میشم اما میجنگم مگن اگر همه برگردیم به اون دنیا ...

میدونم خدا هست و حواسش هست اما کمرم در استانه خرد شدنه.

الان اومدم اینجا میگشتم شاید تو یه تاپیک بتونم با کسی حرف بزنم بگم اقا من کم اوردم

شاید یه غریبه بتونه تسکینم بشه

سخته بی پناهی

سخته هرچقدر بجنگی برای بهتر شدن اوضاع زندگیت اما بی نتیجه باشه

سخته که پدر داری اما تکیه گاهت نیس که بری بهش بگی بابا دخترت کم اورده

سخته که دلیل نصف بدبختیات همون پدر باشه

ببخشید شاید اصلا نباید اینا رو اینجا میگفتم😔

میدونم خدا هست و حواسش هست اما کمرم در استانه خرد شدنه. الان اومدم اینجا میگشتم شاید تو یه تاپیک بت ...

میدونم عزیزم چقدر درد داره قطعا نمیتونم بفهمم از درون داری آب میشه اما بگو دنیاست خاصیت دنیای لعنتی اینه که داری له میشی  امتحانایی که امروز روبه روت هست به قدر طاقتته بگو شکرت و بجنگ با خدا حرف بزن اون صدات و میشنوه بگو خدایا کمکم کن طاقتم تموم نشه تو این امتحانای سختت  هممون این همه امتحان تو زندگیمون هست مسیر هممون اخرش میرسه به خدا  اصلا فکر کن خدا یه نفر خیلی ناز ناز هست که دلش میخواد ببینه توی اوج سختی بازم بهش دل میبندی ؟ گریا کن بگو خدایا خستم بگو خدایا اگر میبینی ادامه میدم برای اینکه اخرش میخوام برسم به تو اخه کی توی این دنیای لعنتی بیشتر از خدا دوستمون اره ؟! حتی دیگه به مادر و پدرم نمیشه دل بست انقدر دنیا بی معرفته بگو خدایا شکرت که بهم پدر دادی اما پدرم پدری نکرد میشه تو جاش و پر کنی میشه کمکم کنی گم نیارم...میدونم داری له میشی داری اب میشی اما وصل شو به خدا ... این آخرین راه حله

میدونم عزیزم چقدر درد داره قطعا نمیتونم بفهمم از درون داری آب میشه اما بگو دنیاست خاصیت دنیای لعنتی ...

عزیزززززم خیلیییی قشنگ گفتی😔 ممنونم که این وقت شب برام وقت گذاشتی

حرفات واقعا بهم یه ارامشی داد چندبار خوندمش

انشاءالله یه روزی یه جایی که فکرشم نکنی خدا مهربونی امشبتو برات جبران کنه