2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم گل دختر انشالله قبول میشی نفس جان 😍💗🌱

مررررسیییی خیلی ممنون لطف کردید💙💙💙💙

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

خوندم گل من خدا دلتو شاد کنه جوری که غم یادت بره😘💗

مرسی قشنگم الهی هرچی میخوای خدا بهت بده

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
ممنونم‌ عزیزم حاجت رواییتون انشالله 🙏🌹 برای سلامتی و موفقیت خودم و خانوادم🤲 حال خوبمون 🤲 و فر ...

خوندم جون دل🥰❤انشالله همتون در کنار هم با سلامتی و خوشبختی زندگی کنین و لبتون خندون و چشم بد ازتون به دور باشه😍🤍🌈

غصه های مادرم کمتر شه😔 ممنونم ازت☘️💖🍀

خوندم عزیزم 😍🤍🌈چه دل پاکی داری شما❤ انشالله خدا مادرتون رو براتون نگه داره و همچنین فرزند خوبی رو برای مادرتون 😍😘💗انشالله همیشه خوشبخت و خندون و سالم باشین عزیزم 😍🤍🌈

خوندم جانان 🤍🌱 انشالله تموم بدهی هاتون تموم بشه و روزیتون فقط خرج شادی بشه😍💗خوشبخت باشی زیبا تری ...

مرسی عزیزم منم برات آیت الکرسی میخونم❤️

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
خوندم جون دل🥰❤انشالله همتون در کنار هم با سلامتی و خوشبختی زندگی کنین و لبتون خندون و چشم بد ازتون ...

متشکرم فداتشم لطف کردین الهی که از تمام خوبی ها بهترینش سهم شما باشه ❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍