2777
2789

حالم از همه چی بهم میخوره، از هیچی توی این دنیا دیگه لذت نمیبرم... هیچی حالمو خوب نمیکنه... دلم میخواد منم بچه دار بشم ، بچه ی سالم و زیبا ... هر کیو میبینم بچه داره با حسرت نگاش میکنم... ای خدا ینی میشه ابن ماه بشه؟

استرس و فکر و خیال مانع بارداری میشه بار اول کلی زیر نظر پزشک بودم دارو خوردم باردار شم بعد ۱۳ ماه باردار شدم هرشبم اقدام داشتیم، سر دومی خیالم راحت بود گفتم بار اول اقدام باردار نمیشم چون اولی خیلی طول کشید در کمال تعجب بار اول اقدام باردار شدم

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس و فکر و خیال مانع بارداری میشه بار اول کلی زیر نظر پزشک بودم دارو خوردم باردار شم بعد ۱۳ ماه ب ...

نمیتونم بهش فکر نکنم. خودمو مشغول میکنم ک بهش فکر نکنم ولی بیرون که میرم بچه ها رو با کالسکه میبینم ، یا مامانا رو با بچه هاشون توی پارک میبینم ک میخندن و می دوئن و بازی میکنن، باز یادش میفتم. وقتی پریود میشم، تا روزها ناراحتم و گریم میگیره... چیکار کنم بیخیال بشم ؟

نمیتونم بهش فکر نکنم. خودمو مشغول میکنم ک بهش فکر نکنم ولی بیرون که میرم بچه ها رو با کالسکه میبینم ...

حالتو درک میکنم قبل بارداری اولم اینجوری بودم تستم منفی میشد گریه میکردم نهایتا شوهرم گفت فک کن مشکل داریم و بچه دار نمیشیم چیکار می‌کنی جدا میشی؟ فکر کردم گفتم وقتی مشکلی نداشته باشیم نه و همسرمو دوس داشتم کم کم حالم خوب شد و بیخیال شدم و بعدم باردار شدم دکتر رفتی؟ مشکل ندارین؟ اگر نه اقدام کن ولی فکر نکن به بچه و بارداری

حالتو درک میکنم قبل بارداری اولم اینجوری بودم تستم منفی میشد گریه میکردم نهایتا شوهرم گفت فک کن مشکل ...

ای کاش خدا بهم نگاه کنه ، خیلی حالم بده، حالم از همه چی بهم میخوره و اصلا لذت نمیبرم از هیچی... هر چیزی ک فک میکنم‌اگر انجام بدم حالم بهتر میشه انجام میدم ولی مثل مُسَکِّن میمونه و زود اثرش میره ... منم و غصه هام.

ای کاش خدا بهم نگاه کنه ، خیلی حالم بده، حالم از همه چی بهم میخوره و اصلا لذت نمیبرم از هیچی... هر چ ...

آزمایش دادی؟ چند وقته اقدامی؟ اگر مشکلی ندارید بیخیال شو استرس نمی‌ذاره باردار شی

آزمایش دادی؟ چند وقته اقدامی؟ اگر مشکلی ندارید بیخیال شو استرس نمی‌ذاره باردار شی

کمتر از یکسال

ازمایش دادم چیز خاصی نشون نداده

دلم میخواد بی خیال بشم ولی نمیشه، نمیدونم چرا نمیشه، اصلا ذهنم و مغزم باهام یاری نمیکنن.

کمتر از یکسال ازمایش دادم چیز خاصی نشون نداده دلم میخواد بی خیال بشم ولی نمیشه، نمیدونم چرا نمیشه، ...

باید بتونی منم اینجوری بودم  دقیقا درکت میکنم ولی بی‌خیالی طی کن به بچه فکرنکن نیمه پرلیوان رو ببین