2777
2789

اول بگم ب هیچ عنوان قصدغیبت پشت سر فامبل ندارم و هیچ حس خوبی ازنوشتن اینا بهم دست نمیده....نیت ازنوشتن عبرت گرفتنه که خدا اون بالا اگه دلی شکسته باشه بدجور با چوب بی صداش جبران میکنه ولی آرزومیکنم همه ما ب راه راست باشیم و فامبل ماهم توزندگیشون ب راه درست باشن...اما گاهی غفلت همچنان چشمای مارو میبنده...

خاله من تقریبا ۱۷ سال پیش یه عروش خیلی خوشگل مظلوم و خانون به تمام معنا داشتن....انقدر این عروس بیچاره رو خانوادگی اذیت میکنن..مخصوصا پسرخالم ک دیگه دست بزن و کتکاش همیشه به راه بود...دختر خاله کوچیکم هم اون عروسو اذیت وتحقیر میکردن...نمبخوام طوری بنویسم ک اچحاف بشه اما اون عروس واقعا روزگار خوبی نداشت...تااینکه طفلی بخاطر بچه دار نشدن به پیشنهاد اها خونه میره دارو گیاهی زیر دست مامای درس نخونده روستا...وآخرسر فوت میکنه...

اونیکی عروس خالم که دیگه هرچییی ازخوبیش بگم کم گفتم انقددددر خوب و مهربون ک ماحیرتمون میگیره....قدر اینم ندونستن همیشه خدا مثل یه کلفت باهاش رفتتار کردن...مامان اون عروس گلایه هاش همیشع به راهه که دخترم روزگار خوبی نداره وواقعا هم همینطوره...

متاسفاته اون اعمال دراومده توزندگی هردوتا دختر خاله هام....یکیش بعد از ۲۴سال زندگی مشترک همسرش خیانت کرد بابدبختی وسختی ودست بزن و ..و...تونست ازش جدابشه و خالم همیشه بخاطرش داره گریه میکنه  و اونیکی دخترخالمم بایکی ازدواج کرد که یه چیزی تومایه های یزید میمونه...

آرزومیکنم هرمشکلی دارن حل بشه و هیچ کدوم ما نه بد بشیم نه گرفتار بدی ها بشیم....اما چیزی که هست متاسفانه خالمینا هنوز ک هنوزه درست نشدن...همون بدخلقی ها همون حسادت ها همون نیش کنایه ها.....ادامه داره.....

چراباید اینطور باشه...همه ما ادمیمم....امیدوارم غیبت نباشه ...هرچه نوشتم درس عبرتی ب زندگی خودم باشه که مبادا حتی ناخواسته دل بشکنم

#کارما

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم همیشه میگه صبر کوچیک خدا ۴۰ ساله 

بالاخره اون فرد میمونه و میبینه هرچه را که کرده حالا یا واقعا نمیفهمه یا خودشو میزنه به نفهمی

ببخشید استارتر وارد تاپیکت شدم 

اگر ممکن هست بیاید تاپیک آخرم 

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
# کارما

دقیقا..

هرکسی به اندازه دانه خردل خوبی وبدی کنه ب خودش برمیگرده( آیه قرآن)

حتی یه جا به برادر اون عروس قبلی ب ناحق تودادگاه یه سیلی میزنن خالم قسم میخورد دم همون پله های دادگاه بعد ۱۷سال دقیقا همون مکان کارش لنگ برادر عروس میوفته که کارش رو راه بندازه میگه هرلحظه یاد اون سیلی میوفتادم ک چرا زدم...!!

یه سریا نمیتونن ببینن،یه سریا نمیخوان ببینن

امثال خاله شما زیاد هست که نمیخوان ببینن کارمایی هس

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

پس چرا مادرشوهرم روز بروز هارترمیشه دخترش هم هم روز موفق تر ... چرا مادرشوهرم از دید وبازدید ماهی ی بار اونم شاید پسراش با خانواده زنش دق میکنه اما داماد خودش ۲۴ ساعته ور دلشه و هرروز این دامادش عبد وعبیدش میشه ...تاحالا دیدین داماد قربون صدقه مادر زن بره من دیدم تاحالا دیدین داماد کینه از عروسای مادر زنش به دل بگیره بخاطر مادر زنش من دیدیم اصلا رابطه مادرشوهرم با دامادش غیر عادیه ولی نکه فکربدکنید واین این داماده یعنی واقعا پاش بیفته جونشو دو دستی تقدیم زن ومادر زن میکنه...اما مادرشوهرم کمترین توجه پسراشو به زن و حانواده زن قبح میدونه

یه سریا نمیتونن ببینن،یه سریا نمیخوان ببینن امثال خاله شما زیاد هست که نمیخوان ببینن کارمایی هس

جالبه همیشه پای نماز وقرآنن...ولی اون عروس بیچاره انقددر بدبختی کشیدن دوتاشون ...هییچچچ وقت ب روی خودشون نیوردن....جفت عروساش زبان زد فامیل توبدبختی

دقیقا.. هرکسی به اندازه دانه خردل خوبی وبدی کنه ب خودش برمیگرده( آیه قرآن) حتی یه جا به برادر ا ...

یا خدا

مو به تنم سیخ شد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

جالبه همیشه پای نماز وقرآنن...ولی اون عروس بیچاره انقددر بدبختی کشیدن دوتاشون ...هییچچچ وقت ب روی خو ...

شاید وجود چنین عروس های خوبی تو زندگی خاله شما ،نشونه ای از طرف خدا بوده برای خوب بودن،دل رحم بودن،مهربون بودن

ولی خب نمیخواست ببینه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "